Spring til hovedindhold

StevnsCamp 2024 (10-14 år)

Få billetter tilbage

StevnsCamp 2024 (10-14 år)

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

30 jul 2024 kl. 16:30 - 02 aug 2024 kl. 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gymnastikefterskolen Stevns byder velkommen til StevnsCamp 2023 - SPRING. En camp for dig der elsker spring og har lyst til at få gode oplevelser med gymnastik og efterskole.

Campen indeholder en masse timer med SPRING eller DANS, hvor der bliver rig mulighed for at blive udfordret og dygtiggøre sig indenfor det man brænder for. Der vil også være EFTERSKOLE aktiviteter (sang, fællesaktiviteter, m.m.), så du kan få et indblik i efterskolelivet.

Pris: 1695 kr., der inkluderer fuld forplejning, træning, overnatning (i klasselokaler), camptøj, drikkedunk og evt. andet merchandise.

Campen afholdes fra tirsdag d. 30. juli kl. 16 til fredag d. 2. august kl. 15.

Yderligere information og program vil blive sendt på mail til deltagere ca. 3 uger før campstart. Hvis der er spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jacob Jørgensen på camp@gymnastikstevns.dk

Lokation

Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 58, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori