Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Stig Rossen akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen

eventet sluttede

Stig Rossen akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen

Billetter fra DKK 275,00

Sted

Dato

24 sep 2018 kl. 19:30 - 20:40

Beskrivelse

Stig Rossen sprang i februar 1988 ind i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, hvor han efterfølgende turnerede rundt i landet med Fenders.

Fra 1987-1990 gik han på Guildhall School of Music and Drama i London og fik hurtigt sit gennembrud som skuespiller, da han blev hyret til koret i Les Miserables og blot 3 måneder senere fik tilbudt hovedrollen som Jean Valjean.

Stig Rossen har gennem de seneste år sammen med Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick rejst landet rundt med teaterkoncerterne om Danmarks første Boyband Four jacks. Forestillingerne er så populære at efteråret byder på endnu en turne med showet ”Four Jacks for Altid”.

I 2014 kunne Stig Rossen fejre sit 25-års jubilæum som sanger.

Samme år var han med i Aarhus Teaters hidtil største musicalsatsning, Les Misérables. Stig Rossen og resten af holdet høstede efter premieren d. 21. marts stor anerkendelse for en sublim forestilling og fulde huse. Med over 30.000 solgte billetter slog den alle rekorder på Aarhus Teater, og Stig Rossen kunne d. 15. april 2014 fejre sin jubilæumsforestilling nummer 1.500 i rollen som Jean Valjean.

Stig Rossen byder på et bredt repertoire fra ind- og udland, når han i løbet af november/december måned afholder sine store julekoncerter rundt om i landet. Det har han gjort siden 1995 og for mange er det blevet en fast juletradition.

Udover musik og teater har Stig Rossen skrevet bogen ”Livet skal ikke leves på automatpilot” og er en efterspurgt foredragsholder.

I marts/april 2017 medvirkede Stig Rossen sammen med bl.a. Linda P, Martin Brygmann, Lars Hjortshøj m.fl. i den pris vindende Broadway musical SPAMALOT i Tivoli.

I januar/februar 2018 medvirker han i Chess, en klassiker på den internationale musicalscene med hits som Anthem, I Know Him So Well og mange flere. Musikken er skabt af ABBA hit-magerne Benny Andersson & Björn Ulvaeus.

Arrangør

Lille Skole for Voksne i Nordjylland er en forening, der tilbyder undervisning for psykisk sårbare mennesker i henhold til lov om folkeoplysende voksenundervisning.

Lokation

Hals Kirke Hals Kirke, Danmark, 9370 Hals

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .