Spring til hovedindhold

Stig Skovlind - Drømme uden snor - Releasekoncert

Stig Skovlind - Drømme uden snor - Releasekoncert

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

31 okt 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Stig Skovlind og hans orkester spiller for første gang i sammenhæng de 10 nye sange fra albummet 'Drømme uden snor'. Selve albummet udkommer d. 31.10.24 og dette er en fejring af udgivelsen. Flere sange vil være ude som singler til den tid.

Albummet er sponseret af en række private sponsorer, som er inviteret til eventen. Derfor er der kun sat 60 billetter i salg i første omgang til denne unikke aften. Øvrige pladser er reserveret til sponsorerne. Så skynd dig at få fat i din billet.

Helaftensoplevelse:
Samarbejdet med Restaurant Kaj i Helsingør som er blandt støtterne betyder at der denne aften bliver tilbudt en musikmenu med Cubansk inspiration som hedder Ropa Vieja (Gamle klude: Skært oksekød, langtidskogt i tomatsovs med ingefær, chilli og kanel), samt ris, salat og et glas vin til 180,- DDK. (Denne pris er kun for mad - som er valgfri) Der vil være et vegetarisk alternativ. Middag er fra kl. 18 til kl. 19. Koncertstart er kl 20. Efter koncerten vil der blive sat musik på og du kan nyde resten af aftenen på stedet. Tilmelding til middag på e-mail: stig@skovlind.dk

Albummet 
'Drømme uden snor' er Stig's 5 fulde soloalbum - det 3. på dansk. Desuden har han 2 EP'er i bagagen. Stig forsætter med det melodiøse og poetiske univers og han henter stadig inspiration fra de varme lande men der er også plads på det nye album til flere andre genrer. Der venter dig en gevaldig musikalsk oplevelse med Stig's orkester, som de seneste par år har imponeret med musikalsk glæde, talent og et enormt overskud.

Orkestret:
Stig Skovlind - vokal
Nicolai Levring - guitar+kor
Claudia Campagnol - piano+kor
Rune Harder Olesen - percussion
Andreas Hatholt - bas
Niclas Campagnol - trommer

Arrangør

Stig Skovlind, ejer sit eget label Coffeeshop Records DK og er sanger og sangskriver i sit eget band Stig Skovlind & Kaffeorkestret 

Se alle Stig's aktiviteter hans hjemmeside og alle øvrige tjenester 
https://linktr.ee/stigskovlind

Lokation

Kaj, Strandpromenaden 6, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori