Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Stig Skovlind & Kaffeorkestret på Karosserifabrikken

Afholdt event

Stig Skovlind & Kaffeorkestret på Karosserifabrikken

Fra DKK 250,00

Beskrivelse

Danske verdensmusikalske sange i topklasse!

Det er ikke hver dag vi præsenterer en lokal artist på tærsklen til succes og anerkendelse med et charmerende og musikalsk topklasse orkester i ryggen.

Med sit nye dansk/cubanske hit ‘Jeg skal hilse fra Havana’ under armen, spiller Stig Skovlind og hans Kaffeorkester på Karosserifabrikken d. 29.10.2020.

Dørene åbner: kl. 19:00
Koncertstart:  kl 20:00

P5 grovspiller sangen og mange tusinde mennesker i hele norden bøjer sig i disse dage for Stig Skovlind’s særlige verdensmusikalske gryderet bestående af nærværende dansk poesi tilsat musik der minder dig om en varm dag i Havana.

Musikerne:
Stig Skovlind - vokal og fortællinger
Claudia Campagnol - piano/vokal
Nicolai Levring - guitar
Klaus Menzer - trommer
Asger Steenholdt - bas
Jesper Nørløv - percussion

Stig Skovlind hører oftere og oftere ordet verdensklasse om sine koncerter med de super engagerede musikere i Kaffeorkestret. På en god dag i Helsingør, med vinden i ryggen, tror vi at der venter en både overraskende musikalsk oplevelse og også ægte menneskevarme og nærvær fra de voksne og top professionelle artister. 

Verdenspremiere:
På aftenen vil vi spille en helt ny sang. Sangen bliver en seriøst slagkraftig opfølger på Havana hittet. Glæd dig!

Sikkerhed:
Koncerten er siddende og  bliver afholdt under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes regler og anbefalinger for afstand, hygiejne mv.

Arrangør

Stig Skovlind, ejer sit eget label Coffeeshop Records DK og er sanger og sangskriver i sit eget band Stig Skovlind & Kaffeorkestret 

Se alle Stig's aktiviteter hans hjemmeside og alle øvrige tjenester 
https://linktr.ee/stigskovlind

Lokation

Karosserifabrikken Karosserifabrikken, Murergade 8, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer