Stig Skovlind & Kaffeorkestret på Karosserifabrikken

29 okt 2020 kl. 20:00 - 22:00

Danske verdensmusikalske sange i topklasse!

Det er ikke hver dag vi præsenterer en lokal artist på tærsklen til succes og anerkendelse med et charmerende og musikalsk topklasse orkester i ryggen.

Med sit nye dansk/cubanske hit ‘Jeg skal hilse fra Havana’ under armen, spiller Stig Skovlind og hans Kaffeorkester på Karosserifabrikken d. 29.10.2020.

Dørene åbner: kl. 19:00
Koncertstart:  kl 20:00

P5 grovspiller sangen og mange tusinde mennesker i hele norden bøjer sig i disse dage for Stig Skovlind’s særlige verdensmusikalske gryderet bestående af nærværende dansk poesi tilsat musik der minder dig om en varm dag i Havana.

Musikerne:
Stig Skovlind - vokal og fortællinger
Claudia Campagnol - piano/vokal
Nicolai Levring - guitar
Klaus Menzer - trommer
Asger Steenholdt - bas
Jesper Nørløv - percussion

Stig Skovlind hører oftere og oftere ordet verdensklasse om sine koncerter med de super engagerede musikere i Kaffeorkestret. På en god dag i Helsingør, med vinden i ryggen, tror vi at der venter en både overraskende musikalsk oplevelse og også ægte menneskevarme og nærvær fra de voksne og top professionelle artister. 

Verdenspremiere:
På aftenen vil vi spille en helt ny sang. Sangen bliver en seriøst slagkraftig opfølger på Havana hittet. Glæd dig!

Sikkerhed:
Koncerten er siddende og  bliver afholdt under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes regler og anbefalinger for afstand, hygiejne mv.

Stig Skovlind, ejer sit eget label Coffeeshop Records og er sanger og sangskriver i sit eget band Stig Skovlind & Kaffeorkestret