Stig Skovlinds Orkester - Kayakbar- VinterJazz 2024

Stig Skovlinds Orkester - Kayakbar- VinterJazz 2024

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 feb 2024 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Kayakbar Vinterjazz 2024 - Stig Skovlinds Orkester - Lørdag d. 17. februar - 2024, kl.19

Stig Skovlinds Orkester, der er kendt under slogan’et ‘Danske sange fra hele verden’, er et enestående dansk musikalsk projekt. Sangskriver Stig Skovlinds danske sange bobler af rørende og iørefaldende poesi. Sammen med toner og rytmer hentet i de varme lande, især latinamerika og Cuba, leverer orkestret, danske sange iført verdensmusikalsk inspiration, på højeste niveau.

Om Stig
Stig kaldes Danmarks svar på Paul Simon, hvis det skal siges kort. Når du selv har oplevet ham og hans fremragende orkester ved du at han er sin helt egen og du vil vide hvorfor Stig Skovlinds Orkester banker på til det fine selskab i dansk musik. Orkestret vinder i disse måneder terræn som et virkelig fremragende liveorkester.

Du vil opleve
Du vil opleve en menneskelig enhed der hænger sammen i kærligheden til Stig Skovlinds opløftende sange. Sangeren står nærværende på scenen med sit hjerte, sin livsklogsskab og sine erfaringer og er som en åben bog. Bandet understøtter fortællingerne og deler ud af spilleglæde og musikalsk overskud.

Sangene ‘Jeg skal hilse fra Havana’ og ‘Blå oceaner’ spilles flittigt af DR

Orkestret:

Stig Skovlind - (vokal)
Claudia Campagnol - (klaver+vokal)
Nicolai Levring - (guitar+vokal)
Andreas Hatholt - (bas)
Niclas Campagnol - (trommer)

Arrangør

Stig Skovlind, ejer sit eget label Coffeeshop Records DK og er sanger og sangskriver i sit eget band Stig Skovlind & Kaffeorkestret 

Se alle Stig's aktiviteter hans hjemmeside og alle øvrige tjenester 
https://linktr.ee/stigskovlind

Lokation

Kayak Bar, Børskaj 12, 1221 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på