Stilhedsdag

26 maj 2018 kl. 10:00 - 16:00

Naturlokation, T.B.A., Nordsjælland

Stilhedsdag

"Vær stille - stilheden afslører evighedens hemmeligheder." (Lao Tzu)

Har du lyst til at bruge én dag på at dykke ind i stilhedens væsen som en vej til at opdage enkel væren? Væren uden optagethed af projekter, gøremål og vaneaktiviteter. Kreativitetens kilde. En invitation til at være med det som er fra øjeblik til øjeblik i fredfyldte naturlige omgivelser tæt på hav og skov. Dagen vil være et supplement til dig der praktiserer mindfulness og meditation og som ønsker at gå på opdagelse i hvad der kan udfolde sig når nærværet intensiveres i lidt længere stræk i en gruppe med andre.

Der vil blive serveret the og snacks samt vegetarisk frokost midt på dagen og der vil blive afsluttet med muligheden for at sætte ord på din rejse gennem stilheden.

Tidspunkt: Lørdag d. 26. maj kl. 10-16

Program:

- Ankomst i stilhed

- Check-in runde

- Lettere kropsøvelser

- Siddende Meditation

- Frokost i stilhed

- Naturens stilhed - gå meditation i naturen

- Siddende meditation

- Afslutning og indsigter

NB. Der vil være enkle guidninger og udvekslinger med ord - resten vil være i stilhed.

Sted: T.B.A.

Max antal deltagere: 20 personer

Pris: EARLY BIRD RABAT 500,- kr. indtil 15. april (herefter normalpris 850,- kr.)

Underviser: Johannes Asmund Hansen (ved spørgsmål kontakt mig endelig på johannes@naturligfrihed.dk eller tlf 60666125) www.naturligfrihed.dk / www.facebook.com/naturligfrihed

Om Johannes:

Johannes er en levende, anerkendende og empatisk underviser...

“Jeg har rejst i Asien i sammenlagt et år og siddet i retreats samt lært dybdegående yoga, tantra og meditationspraksisser fra forskellige lærere undervejs i Indien, Tibet og Thailand. Jeg er mindfulness instruktør og har praktiseret meditation og mindfulness de sidste 13 år og undervist i det siden 2007 og har siden en ung alder været dybt dedikeret til selvudvikling og indre meditativ fordybelse. Jeg er uddannet Yoga Alliance (RYT 200) certificeret yogalærer og har siden 2010 undervist i yoga i alt fra yogacentre, fitnesscentre, privat og i virksomhedsregi. Jeg er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole med speciale i innovativ læring. Desuden er jeg også Master Practitioner i NLP og Integreret Udvikling og er uddannet workshopleder. Min egen praksis er udover klassisk yoga og tantra meget inspireret af Jes Bertelsen og Vækstcenteret samt den Canadiske lærer John de Ruiter”

Udtalelser fra tidligere kursister:

“Tusind tak for at have vist en anden måde at LEVE livet på og ikke bare at overleve så længe som muligt.”

“Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.”

“Et fantastisk smukt og rørende kursus.”

“Det bedste ved undervisningen er Johannes indlevende og naturlige tilstedeværelse.”

“Johannes er en meget troværdig person og professionel underviser.”

“Tak for dig og din måde at undervise og være på. Jeg oplever, at du er det, du underviser.”

"Jeg er vild med din måde at undervise på og din tilgang til yogaen, chakra og mindfullness."

"Hvor var det altså bare godt, er rigtig glad for at jeg kom med. Jeg var helt overvældet bagefter, der kom rigtig mange ting op som lige skulle bearbejdes og føles, men det er bare dejligt at tage imod når man langt om længe føler sig stærk nok til det, og man føler sig jo næsten flere kilo lettere bagefter - det føles som om at man pludselig er fyldt med energi samtidig med en total afslappethed."

"Jeg følte en enorm afslapning af mit nervesystem. Jeg har været dybt nede i mørket med livslang stress, depressioner, angst, hjemløshed og nervesammenbrud. Da jeg gik hjemad og ville sætte et ord på oplevelsen og den følelse jeg havde fået med mig, var det FRIHED der kom til mig. Netop den naturlige frihed, jeg har ledt så længe efter! Det er en enorm forløsning at have oplevet krop, sind, hjerte og sjæl så forbundet og i så dyb ro, som jeg altid instinktivt har vidst var muligt, men ikke helt været klar over hvordan. Jeg har været til chakradans, konsultation hos en yogi, afspændings-, meditation og yogakurser, you name it, men uden så tydeligt et resultat som din aften gav mig. Du skal vide at du har rørt noget dybt i mig. Af hjertet TAK for dig, din rolige stemme og din gavmildhed ♥"

"Tak for et super indholdsrigt og godt kursus!"

"Tusind tak for en dejlig og inspirerende weekend. Det har været top cool at dykke ned i det her kæmpe store område og få en forståelse og erfare/sanse på egen krop. Det gir ret god mening og er inspiration til videre praksis "

“Jeg har fået en meget mere naturlig, nærværende indstilling til livet.”

“Jeg tror jeg er ’Hooked for life’…”

Tilmelding: www.billetto.dk/e/stilhedsdag-billetter-260406

Facebook: www.facebook.com/events/159840264673343

Early Bird Billet

Salg lukket

Almindelig Billet

Salg lukket