Stilhedsdag - Vinter 2019

09 feb 2019 kl. 10:00 - 17:00

karbech mindful life center næstved, Omøvej 6A, 4700 Næstved

Har du brug for en pause fra den hektiske hverdag? 

Kunne du tænke dig bare at opleve og være i stedet for hele tiden, at være den der skal handle og gøre noget? Ja så læs blot videre…..

I årtusinder har mange kulturer i forskellige områder af verden brugt tilbagetrækningens kraft til at skabe ro og indsigt. En metode der er bibeholdt helt op til vores tid, og som handler om, bare det at være og opleve sig selv. Måske bliver det den første gang, du virkelig oplever dig selv.

Denne stilhedsdag inviterer dig til, at give dig selv et pusterum fra en hektisk hverdag og de ydre påvirkninger vi alle dagligt bliver udsat for. Du får mulighed for, at stille ind på hvad det er der sker i dig selv, uden alle mulige udefrakommende påvirkninger.

Når vi fjerner alt det der ikke er nødvendigt, giver vi plads til det der allerede er her, men som vi ofte har for travlt til at kunne se.
Vi bearbejder det at ”være” i stedet for hele tiden at ”handle”. Vi oplever hvad stilheden kan vække i os, og hvilken kraft der udspringer fra den.

Det er svært at beskrive præcist hvad der kan opleves på denne dag, da det er vidt forskelligt hvad deltagerne får indsigter i.

Dagen er bygget op på forskellige elementer, og her kan du se nogen af dem som vi vil komme ind på:

• Meditation på åndedrættet

• Zen Walking

• Bodyscanning

• Yoga

Yderst begrænset antal pladser.

Hvis du vi læse mere om mig som underviser kan du finde finde oplysningerne her: www.mindfulnessdk.dk

Fra tidligere deltagere:

Deltog i "Stilhedsdag" og kan varmt anbefale dette til andre
Dagen igennem formåede Niels at skabe en perfekt følelse af nærvær i nuet med et virkelig smukt og afvekslende program bestående af meditationer, yoga, energiøvelser, zen walking og bodyscan.
Den fine energi og følelse af lethed i stilhedens essens gav nogle intense indsigter, energiøvelserne medførte klarsynsoplevelser og de guidede meditationer samlede krop og sind i nuet på fineste vis Dagens program havde et smukt flow krydret med lyden af tibetansk klangskål, udvalgte digte og få instruktioner.

Lisbeth

Jeg kan varmt anbefale stilhedsdagen som gav mig stort overskud og fokus samt muligheden for at træde lidt ud af verdenen fyldt med alskens "støj". En dejlig nærværende dag!

Hjørdis

Voksen

Salg lukket