Stilhedsdag - Vinter 2019

eventet sluttede

Stilhedsdag - Vinter 2019

Billetter fra DKK 395,00

Sted

Dato

09 feb 2019 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

Har du brug for en pause fra den hektiske hverdag? 

Kunne du tænke dig bare at opleve og være i stedet for hele tiden, at være den der skal handle og gøre noget? Ja så læs blot videre…..

I årtusinder har mange kulturer i forskellige områder af verden brugt tilbagetrækningens kraft til at skabe ro og indsigt. En metode der er bibeholdt helt op til vores tid, og som handler om, bare det at være og opleve sig selv. Måske bliver det den første gang, du virkelig oplever dig selv.

Denne stilhedsdag inviterer dig til, at give dig selv et pusterum fra en hektisk hverdag og de ydre påvirkninger vi alle dagligt bliver udsat for. Du får mulighed for, at stille ind på hvad det er der sker i dig selv, uden alle mulige udefrakommende påvirkninger.

Når vi fjerner alt det der ikke er nødvendigt, giver vi plads til det der allerede er her, men som vi ofte har for travlt til at kunne se.
Vi bearbejder det at ”være” i stedet for hele tiden at ”handle”. Vi oplever hvad stilheden kan vække i os, og hvilken kraft der udspringer fra den.

Det er svært at beskrive præcist hvad der kan opleves på denne dag, da det er vidt forskelligt hvad deltagerne får indsigter i.

Dagen er bygget op på forskellige elementer, og her kan du se nogen af dem som vi vil komme ind på:

• Meditation på åndedrættet

• Zen Walking

• Bodyscanning

• Yoga

Yderst begrænset antal pladser.

Hvis du vi læse mere om mig som underviser kan du finde finde oplysningerne her: www.mindfulnessdk.dk

Fra tidligere deltagere:

Deltog i "Stilhedsdag" og kan varmt anbefale dette til andre
Dagen igennem formåede Niels at skabe en perfekt følelse af nærvær i nuet med et virkelig smukt og afvekslende program bestående af meditationer, yoga, energiøvelser, zen walking og bodyscan.
Den fine energi og følelse af lethed i stilhedens essens gav nogle intense indsigter, energiøvelserne medførte klarsynsoplevelser og de guidede meditationer samlede krop og sind i nuet på fineste vis Dagens program havde et smukt flow krydret med lyden af tibetansk klangskål, udvalgte digte og få instruktioner.

Lisbeth

Jeg kan varmt anbefale stilhedsdagen som gav mig stort overskud og fokus samt muligheden for at træde lidt ud af verdenen fyldt med alskens "støj". En dejlig nærværende dag!

Hjørdis

Lokation

karbech mindful life center næstved karbech mindful life center næstved, Omøvej 6A, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .