spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Still Water Stone

Afholdt event

Still Water Stone

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

19 feb 2023 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

World Scene Platform together with Impact Roasters, Geez Copenhagen and Støberiet presents Vinter Jazz programme.

OBS: spillested er Impact Roasters
Adressen er Flintholm Alle 55, 1sal, 2000 Frederiksberg

Still Water Stone åbner et musikalsk rum, der inviterer til fordybelse og nærvær. Musikken har hentet åndelig og klanglig inspiration fra nutid og tradition, en sammensmeltning af nordisk natur og orientalsk intensitet.
Trioen spiller originale kompositioner, der med ekkoer fra jazz, etnisk og moderne ny musik, spejler nogle af livets små og store begivenheder og oplevelser, hvor vi som mennesker kan finde fællesskab og samhørighed.

Morten Ginnerup (Klaver, Cahon, Vokal) er en moderne nordiskjazz pianist, komponist med rødder idet nordvestlige Jylland, i bunden af Limfjorden. Mortens kompositioner og spil er beriget af sit møde og spil med musikere fra forskellige nationer i Holland, USA, Tyskland og Danmark, samt sin egen unikke indre stemme inspireret af sin opvækst tæt på naturen.
Morten har indspillet og turneret med bl.a. Tomas Franck, Morten Lundsby, Martin Andersen, Ingrid Jensen (CA), John Marshall (US), Ack Van Rooyen (NL), Rachel Gould (US), Michael Erian (A), Esme Bos(B), Ugonna Okegwo(US) , Basiro Suso (Vest Afrika), Dick Oatts (US), Mark Gratama (US) og mange andre.
Pladeudgivelser i eget navn:
The Exhibition (Edition Collage, DE) 1999,
Amalgam (Goy Records, NL) 2001,
Shabluli 2004 (Mogimusic) and
Music in Phases 2011 (Mogimusic).

Peet Morrison (Cello) er en australsk cellist og ny-musik komponist samt nuværende medlem af DR Symfoni Orkestret.
Som cellist har han været fuldtidsansat i professionelle symfoniorkestre gennem mange år - flere gange som cellokoncertmester. Derudover har han opført en stor variation af kammermusik, ny- musik og verdensmusik. Han har skrevet ca. 40 kompositioner til diverse ensembler, og hans sene-ste soloalbum modtog en 4-stjernet anmeldelse på Australiens førende musikwebside.
Peet er også medlem af Australian World Orchestra og leder af deres uddannelsesprojekter med unge børn og musik studerende.

Rachel Yatzkan (Saxofoner, Klarinet, Fløjter, Vokal) er en israelsk ny-musik komponist og moderne jazz og etnisk / World saxofonist. Hun er prisvinder af den særlige præmie for kvindelige komponister i Danmark i 2010.
Opvokset i Jerusalem med forældre med rødder i hhv. Persien og Bulgarien er det næppe overraskende, at der i Rachels musikalske udtryk er en understrøm af sydøsteuropæisk og mellemøstlig folkemusik.

Line up:

 • Morten Ginnerup (Klaver, Cahon, Vokal)
 • Peet Morrison (Cello)
 • Rachel Yatzkan (Saxofoner, Klarinet, Fløjter, Vokal)

Lokation

Impact Roasters, Flintholm Alle 55, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .