Stillevandring i historisk landskab v. Gl. Lejre

17 jun 2018 kl. 13:30 - 16:30

Orehøjvej 4B, Orehøjvej 4B, 4320 Lejre


Giv dig selv en eftermiddag i naturen med ro og nærvær guidet af mindfulness og stresscoach Natalina Gabriel.

Slip tankemyldret, sluk telefonen og tag med på stillevandring i de historiske landskaber ved Gl. Lejre søndag den 17. juni kl. 13.30 – 16.30.

Nærvær og mindfulness
Blot at vandre stille rundt, sanse og mærke naturen, dufte røgen fra et bål, lytte til en bi eller bækkens rislen åbner krop og sanser op. Gående naturmeditation og guidede nærværsøvelser giver dig et stille indre rum, som klarer hjernen og lader dig op. Du får en kropslig erfaring med dig af dyb ro og glæde, som du senere kan vende tilbage til i en travl hverdag.

Der vil blive serveret lette smagsprøver ved bålet, der vækker smagssanserne og fylder en smule i maven.

Landskabet og historien
I det naturskønne landskab ved Gl. Lejre havde sagnkongerne, der grundlagde det danske rige, hjemme. Et bakket landskab med marker og græsenge, små søer og åløb, hvor mennesket har boet i årtusinder i pagt med naturen. Og landskabet vidner herom den dag i dag. Mandshøje granitsten sat op i formation som et skib. Græsklædte gravhøje, stier, vilde urter og gamle lægeplanter er fortidens hilsner til det opmærksomme nutidsmenneske.

En eftermiddag for jer, der ønsker at gå ned i gear og få ny energi kombineret med naturoplevelser i det skønne, historiske landskab ved Gl. Lejre.

Sørg for gode sko at gå i, evt. vandrestøvler, tøj til vejret, noget at sidde på og lille rygsæk til fornødenheder som fx ekstra mad og drikke.

Billet

Salg lukket