spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Stine Michel & Eventyrduoen

Afholdt event

Stine Michel & Eventyrduoen

Fra DKK 40,00

Beskrivelse

Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes Eventyrduo. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med hendes dygtige guitarist Perry Stenbäck bliver der mulighed for at:

• plukke æbler fra Æbleolga,

• klappe nye rytmer med dværgene

• synge med misteltenen Sylvia

• skælde ud sammen med Kællingetjørnen

• danse i takt med ildfruen Fauna

Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik. I 2016 vandt hun den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik. Hun har spillet landet rundt de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Anmeldelser af Stine Michel med Eventyrduoen

"En kold januardag kom Stine med sit Eventyrduo. Børn og voksne sad parat med vintermørket i kroppen - og så bredte magien, varmen og glæden sig.

Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet, men Stine og hendes fantastiske musiker tog altså fusen på mig. Sjældent har jeg oplevet noget så professionelt og hjertevarmt, -helt i børne-øjenhøjde. Historierne, rytmerne, samspillet mellem de to musikere og kontakten til alle os på gulvet. Wauvv......

Stine Michel! Bliv ved og ved. Vi har så meget brug for jer og det I giver os."

Pia Smidt (Børnekulturkoordinator i Faaborgmidtfyn Bibliotekerne)

Arrangør


Krudtuglejazz er en sprudlende og legende jazzfestival, der henvender sig til børn og familier og som foregår i Krudttønden på Østerbro

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .