spring til hovedindhold

STJERNEN OVER BETLEHEM - GOSPELROOTS OG GOSPELOAKS

STJERNEN OVER BETLEHEM - GOSPELROOTS OG GOSPELOAKS

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

07 dec 2023 kl. 18:00 - 19:45

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ÅRETS FORTRYLLENDE JULEGOSPELMUSICAL STJERNEN OVER BETLEHEM

En aften i selskab med de super seje GospelRoots og GospelOaks.

Kom med, når GospelRoots på en musikalsk rejse fortæller om fire skolekammerater, der tilfældigvis falder over oldefars optegnelser over sine undersøgelser af Stjernen over Betlehem. 

Med ét inddrages vennerne i en rejse, som ingen af dem havde set komme og som giver dem et helt nyt perspektiv på den gamle beretning om Vismændenes vandring mod stjernen, som varslede en ny tid for menneskehedens historie.

GospelRoots er garant for en julefortælling langt ud over det sædvanlige, når de med medrivende sang, koreografi, dans og et fantastisk sceneshow fortolker denne fantastiske beretning, så den bliver levende for øjnene af publikum. 

Stjernen over Betlehem er en forestilling for hele familien.

Glæd jer også til at opleve de skønne GospelOaks, som synger medrivende sange fra deres repertoire, så ingen kan sidde stille. Der er lagt op til julefest og fællessang!

Koncerten arrangeres af Aabenraa GospelFamily med støtte fra Aabenraa Kommune.

Stjernen over Betlehem er skrevet og produceret af korleder Torben S. Callesen.

Dørene åbnes 30 minutter før forestillingen starter. 

Der er unummererede pladser.

Lokation

Sønderjyllandshallen, H P Hanssens Gade 7, 6200 Aabenraa

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på