spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Støbeworkshop - lav din egen kvætse/gipsform

Afholdt event

Støbeworkshop - lav din egen kvætse/gipsform

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

28 okt 2023 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Vi skal lære at støbe vores egne forme, som kan bruges både til at kvætse og støbe i.

Vi giver en intro til processen, og hjælper undervejs.

Der er tid til at spise medbragt mad eller til at købe noget i caféerne.

Du skal selv medbringe en vase, kop, skål eller lignende, som du vil støbe efter. Det skal være noget materiale, hvor gipsen kan slippe fx glas, keramik, porcelæn. Det er vigtigt, at den er bredest i toppen og ikke måler mere end 15 cm i højden og 12 cm i diameteren. Der må desuden ikke være noget udhæng på, fx en hank. Tag gerne nogle forskellige emner med, så der er noget at vælge imellem på dagen.

Vi har også nogle vaser, skåle mv., som I vil kunne låne.

Prisen er inkl. materialer. Vi laver to forme pr. deltager.

Arrangør

Underværket i Randers er byens ’folkehus’ med caféer, koncerter, åben scene, markeder, foredrag, teaterforestillinger og et nyåbnet keramikværksted – hver måned med nyt på programmet.

Lokation

Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .