​STOR MGP-FEST PÅ RAGNAROCK

17 feb 2018 kl. 17:30 - 22:00

Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde


RAGNAROCK inviterer til stor, fælles børnefest med MGP-showet på storskærm, MGP-dans for alle, danseshow og glimmer og guld i lange baner. Det er lørdag den 17. februar kl. 17.30.

Da billetsalget åbnede for MGP 2018 i Gigantium i Aalborg klikkede mange børnefamilier sig forgæves ind for at købe billet – begivenheden var udsolgt på kort tid. Men nu giver RAGNAROCK familier i Roskilde og omegn en ny chance for at opgradere deres MGP-fest og gøre oplevelsen en tak større, end den kan blive hjemme i sofa-gruppen.

På dagen for den årlige børnefest lørdag den 17. februar slår museet nemlig dørene op til en stor MGP-fest med direkte storskærmsvisning og fest i den spektakulære foyer. Allerede fra kl. 17.30 varmer vi op med workshops, hvor ungerne kan lære RAGNAROCKs egen MGP-dans, med et værksted, fyldt med materialer til at lave det flotteste MGP-bord, med danseshow med en af landets bedste dansere, den 16-årige VM-sølvvinder i discodans Ida Sandvad Nielsen, og meget mere. Alt sammen ganske gratis.

For dem, der har lyst til at ’gå all-in’, er der mulighed for at tilkøbe et klippekort til gør-dig-klar-aktiviteter i timerne op til selve showet. Klippekortet giver adgang til et besøg hos vores stylister, hvor ungerne blandt andet kan få sat en cool frisure eller lagt guld på øjenlågene, og bagefter står den professionelle fotograf parat til at forevige resultatet. Med i klippekortet, der koster 50 kr., er også et bæger popcorn.

Der bliver desuden mulighed for at købe et godt og børnevenligt måltid mad (frikadeller med ovnkartofler og grønt snack), drikke, samt popcorn og flotte, alkoholfrie børnedrinks. Der er et begrænset antal madbilletter i løssalg på aftenen. Så det er en god idé at bestille din mad på forhånd eller spise hjemmefra.

PROGRAM - GRATIS:

17.30 – 18.00 Dørene åbnes - Billeder og interviews på den røde løber

17.30 – 22.00 Cafeen er åben - BEMÆRK: Madsalg lukker kl. 20.00

17.30 – 20.00 RAGNAROCKS krea-værksted er åben - Pynt og pimp jeres festbord og vind fede præmier

17.45, 18.15, 18.45 Lær RAGNAROCKS seje fællesdans - Vi giver den gas til sangen ”Frikvarter”

18.00 – 22.00 BørneBaren er åben - Sjove drinks og popcorn

19.00 - 20.00 Vi tæller ned - Danseshow, fællesdans, konkurrence, sjov og ballade

20.00 – 22.00 MGP showet vises på storskærm live fra Aalborg

22.00 Tak for i aften


PROGRAM - TILKØB (samlet 50 kr. inkl. popcorn)

17.30 – 20.00 Stylisthjørnet er åbent - Bliv stylet som en MGP-stjerne. BEMÆRK TILKØB.

18.00 – 20.00 Fotohjørnet er åbent - Få taget billeder. BEMÆRK TILKØB.


Arrangementet henvender sig primært til børn i alderen 6-12 år. Børn har kun adgang ifølge med en voksen.

Tilkøb af aktiviteter eller mad er ikke en forudsætning for at deltage i festen eller opleve showet på storskærmen. Adgang dog kun med billet, som kan hentes gratis her på Billetto.

Arrangementet er et selvstændigt arrangement og ikke et samarbejde med DR. MGP-Showet livestreames direkte fra Gigantium efter aftale med DR.


Billet (voksen/barn)

Salg lukket


Klippekort til stylist, foto-shoot og popcorn

Salg lukket


1 portion mad, barn (frikadeller, ovnkartofler og grønt snack)

Salg lukket


1 portion mad, voksen (frikadeller, ovnkartofler og en god salat)

Salg lukket