Stories in the Dark

Krusågade 27, 1719 København
19 mar 2020 kl. 20:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 65,00 - DKK 125,00
Billetter DKK 65,00 - DKK 125,00

OBS: Der er muligvis stadig billetter i salg på Teaterbilleter.
Vi sælger ikke længere på billetter via Billetto - køb dine billetter via TEATERBILLETTER.

Følg linket og køb dine billetter på teaterbilletter.dk
Link: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/stories-in-the-dark-2/

Snigende kryber mørket sig ind på dig og indhyller dig i en sort puppe. Du kan intet se, kun lytte. Ukendte stemmer dukker op fra forskellige steder i mørket. De kærtegner dine ører med liflige ord, strejfer din nakke med gru og gys og leger kispus med dine sanser. Hvordan er det at høre historier i komplet mørke? Hvem er det, der fortæller? Og hvem er din sidemand?

"Stories in the Dark" er vores eget udviklet koncept, som går ud på at du skal opleve live historiefortælling frataget syns-sansen og kun opleve historier med ørerne og din egen fantasi. Kom og oplev vores mest populære koncept på egne sanser.

*Vær opmærksom på, at det bliver HELT mørkt. Hvis du er bange for mørke, bør du tænke dig om en ekstra gang. Da forestillingen foregår i totalt mørke skal mobiltelefoner slukkes inden. Hvis man ikke kan eller ønsker at gøre dette, vil man blive afvist i døren og får ikke refunderet sin billet.

Dørene åbnes 30 minutter før showstart og det er ikke muligt at komme ind efter at showet er gået i gang.

Profile picture
BestTellers
BestTellers er Danmarks eneste faste scene for live historiefortælling. Siden 2007 har vi hver torsdag budt folk indenfor i Krusågade til utrolige, underholdende og uforglemmelige historier. Nomineret til "Årets Scene 2017" af AOK
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke