Stories in the Dark special - Gys og erotik

Stories in the Dark special - Gys og erotik

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

30 mar 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Gennem mere end et årti, har vi haft Stories in the Dark på programmet, og det er altid en stor publikumssucces, med udsolgte forestillinger og glade gæster. Vi inviterer nu publikum til en speciel udgave, med undertitlen "Gys og erotik".

Konceptet er det samme som ved en almindelig Dark forestilling, hvor man oplever historiefortælling, som var man blind. Vi fratager publikums synssans ved at mørkelægge vores scenerum, alle har slukket deres mobiler og der bliver fortalt historier af nogle fantastiske fortællere. Den eneste forskel er, at alle historier I vil høre, har enten noget med gys eller noget med erotik at gøre 

Billetter sælges kun parvis, så en billet gælder for 2 voksne, da man godt kan have brug for en at holde i hånden, hvis det bliver lidt for uhyggeligt. Til gengæld har vi sænket prisen, så den del ikke er så skræmmende.

Det er ikke sikkert, at vi har gys og erotik på programmet igen, så hvis du vil opleve det, er det 30. marts du skal købe billetter til.

Arrangør

BestTellers er Danmarks eneste faste scene for live historiefortælling. Siden 2007 har vi hver torsdag budt folk indenfor i Krusågade til utrolige, underholdende og uforglemmelige historier. Nomineret til "Årets Scene 2017" af AOK

Lokation

BestTellers, Krusågade 25, 1719 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .