Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Støt arbejdselefanter og kom ind i elefantstalden

Afholdt event

Støt arbejdselefanter og kom ind i elefantstalden

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

10 oktober 2020 - 18 oktober 2020

Beskrivelse

I efterårsferien åbner Knuthenborg Safaripark for første gang elefantstalden op for besøgende. Det er en unik chance for at komme helt tæt på de pensionerede cirkuselefanter og opleve elefantstalden på nært hold. 

Du kan købe billet til at besøge elefantstalden hver dag mellem kl. 14 og 17.30. Indgangen til elefantstalden finder du overfor dinosaurskovens parkeringsplads.

Når du køber billetter, støtter du samtidig Dyrenes Beskyttelses arbejde med arbejdselefanter i Myanmar.

Med billetten får du adgang til at besøge elefantstalden i 15 minutter. For at tage hensyn til Covid19-restriktioner er det kun tilladt at være 25 mennesker i elefantstalden ad gangen.

Bemærk: Billetterne gælder kun til den tidsperiode, du har valgt. Det er ikke muligt at komme ind på andre tidspunkter.

Elefanterne går udenfor i anlægget indtil kl. 14, så der kan gå lidt tid, inden elefanterne kommer ind i stalden. 

Billetten dækker ikke indgangen til Knuthenborg Safaripark. Hvis du er medlem af Dyrenes Beskyttelse, kan du hente en gratis billet til at komme ind i Knuthenborg Safaripark her.  Hvis du ikke er medlem af Dyrenes Beskyttelse, kan du melde dig ind her.

Billetten kan ikke refunderes efter køb.

Lokation

Knuthenborg Safaripark Knuthenborg Safaripark, Knuthenborg Safaripark, 4941 Bandholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .