Støttekoncert for børn 2019

27 nov 2019 kl. 19:00 - 20:30

Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 København

Om Støttekoncert for børn

Vores mål er at støtte børn, der pga. sygdom, sociale forhold, økonomi eller andre svære omstændigheder har mere at kæmpe med, end noget barn bør have.                                                                                                                       Alle kunstnere, lydmand, fotograf, arrangør og administrative og praktiske assistenter arbejder gratis.

Hele overskuddet fra Støttekoncert for børn fordeles ligeligt og ubeskåret mellem følgende tre organisationer:

•  Ronald McDonald Hus

Ronald McDonald Hus giver hvert år 190 familier med alvorlige syge børn en tryg base, hvor familien kan være sammen, mens barnet er indlagt på Rigshospitalet, huset skaber de bedste forudsætninger for, at familier kan forblive samlet og støtte hinanden når de har et barn med alvorlig sygdom indlagt på hospital. Det betyder meget for et lille barn, at have en så "normal" opvækst som muligt, med familien i sin hverdag, dette opfylder Ronald McDonald hus.

•  BørneTelefonen – Børns Vilkår

Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet. BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte, når venskaberne slår gnister, når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven, når børn udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt. Mere end 200.000 børn ringer hvert år til BørneTelefonen. Pt. har de kun ressourcer til at besvare ca. halvdelen af opkaldene. Hverdag året rundt sidder BørneTelefonen´s frivillige rådgiver klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små.

•  Julehjælpen – fordi alle børn fortjener en god jul

Man siger, at julen er børnenes fest. Men desværre er julen ikke lige idyllisk for alle børn. Antallet af familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i december, er desværre stigende. Julehjælpen yder hvert år støtte til udsatte og trængende børn i form af bl.a. julemad, tøj, legetøj, oplevelser og julegaver.