Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Støttekoncert for børn

Afholdt event

Støttekoncert for børn

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

04 dec 2018 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

For tredje år i træk, slår vi dørene op i Luther Kirken til et brag af en koncert, hvor en række dygtige og hjertevarme kunstnere fra forskellige musikgenrer samles.

Formålet er at støtte og hjælpe børn i Danmark, som har mere at kæmpe med, end noget barn bør have.

Kom og oplev smuk musik og fantastisk stemning leveret af dygtige kunstnere, som med deres musikalske evner gør denne koncert til noget helt særligt!

Ved at købe din billet vil du støtte Børns Vilkår – (BørneTelefonen), Julehjælpen og Ronald McDonald Hus. 

Ronald McDonald Hus

Ronald McDonald Hus har siden sin åbning i 2002 givet mere end 2029 familier et midlertidigt hjem, mens deres barn var indlagt på Rigshospitalet. Hvert år indlægges mange børn som er alvorligt syge og mange af dem skal være indlagt længe. Det kan være svært for et barn at komme væk fra hverdagen derhjemme og de trygge rammer, det er dette tab at Ronald McDonald Hus´s personale og de frivillige prøver at rette op på, ved at skabe så familiære rammer for det syge barn og dens familie som muligt.

Børns Vilkår – BørneTelefonen

Havde i 2015 ca. 40.000 samtaler med børn og unge. Det er kun godt en tredjedel af alle de henvendelser, de får! Børnene kontakter dem for at tale om alt lige fra mobning, lektieproblemer, kærlighed og forældrenes skilsmisse til seksuel misbrug og alvorlige omsorgssvigt.

Lad os sammen hjælpe Børns Vilkår, så de kan besvare endnu flere (vigtige) opkald på BørneTelefonen. 

Julehjælpen

Julegaver til børn hvis familier er ramt af fattigdomsgrænsen

Man siger, at julen er børnenes fest. Men desværre er julen ikke lige idyllisk for alle børn.

Antallet af familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i december (og i hverdagen), har desværre været stigende de sidste par år.

Alt for mange børn og deres familier forbinder julen med stress, fordi de ikke har råd til kalendergaver, julehygge, juletræ og gaver under træet.

Børn skal hjælpes!

Køb din billet og få en fantastisk smuk musikoplevelse, samtidig med at du støtter og hjælper børn.

Alle indtægterne fra koncerten går ubeskåret til børnene!

Arrangør

Lokation

Lutherkirken Lutherkirken, Randersgade 5, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .