spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

STØTTEKONCERT I HOLMENS KIRKE TIL FORDEL FOR MORGENCAFÉ FOR HJEMLØSE

Afholdt event

STØTTEKONCERT I HOLMENS KIRKE TIL FORDEL FOR MORGENCAFÉ FOR HJEMLØSE

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

14 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncert med Jesper René i Holmens Kirke
tirsdag den 14. november 2023 kl. 19:00.
Dørene åbnes kl. 18:30

Atter indbydes der til Johanniterhjælpens populære koncert til fordel for Morgencafé for Hjemløse. Kom og nyd den skønne musik i Holmens Kirke.

Alle indtægter fra entréen og de vanligt generøse donationer vil også i år gå ubeskåret til ’Morgencaféen for Hjemløse’ på Ydre Nørrebro's sundhedsindsats blandt de hjemløse.

I år er det pianisten Jesper René, som vil spille stykker af Bach, Beethoven, Brahms, Chopin og Debussy. Med henblik på det prisværdige formål, spiller Jesper René pro bono.

Der vil som sædvanligt være indlagt en pause med vin og snacks, hvor trofaste gæster gennem årene og nye gæster mødes til inspirerende samvær.

Der kan købes billetter ved døren via Mobilepay til kr. 160.

Om Pianisten Jesper René
Koncerten i år hviler alene på en enkelt kunstner, nemlig Jesper René - en af vore helt store pianister. Han er en kunstner, som efterlader et stærkt indtryk, ikke mindst som følge af hans enestående musikalske indlevelse og hans tilsvarende udtryksfulde formidling af musikken. Jesper René er født i 1974, og debuterede med Odense
Symfoniorkester allerede som 14-årig. Siden er han blevet en af de mest aktive og efterspurgte koncertmusikere i sin generation, idet han har optrådt overalt i Danmark og et væld af steder i udlandet. Jesper Renés store repertoire strækker sig bl.a. over
Bach, Beethoven og Chopin til Schubert, Brahms og Debussy, og mange andre. Mest kendt er han nok for sit engagement i Bachs store kompositioner, Goldbergvariationerne og Das Wohltemperierte Clavier I og II

Lokation

Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .