spring til hovedindhold

Støttemedlemskab B&W Live

Støttemedlemskab B&W Live

Fra DKK 120,00

Sted

Beskrivelse

Du kan støtte B&W LIVE med et medlemskab

B&W LIVE er en non-profit forening, som er drevet af frivillig arbejdskraft. Det er derfor vigtigt for os med din støtte. Du kan give os din støtte via et støttemedlemskab der kører et år ad gangen. Støttemedlemskabet kan man købe på Billetto og koster kr. 120,- årligt. Man betaler med sit dankort og siger samtidig ja til automatisk kortbetaling indtil det opsiges. Den form for opkrævning kræver minimum af administration og vi kan derfor koncentrere vores kræfter om at drive B&W Live.

Husk at gemme kvittering for købt medlemskab.

Hvad får man for at støtte B&W Live med kr. 120,- om året:

  • Man skal ikke længere købe medlemskab for at købe billet.
  • Man støtter et regionalt spillested i Haslev der med forskellige arrangementer vil være et samlingssted for alle borgere i Haslev og omegn.
  • Man får tilsendt nyhedsbrev der fortæller om de forskellige tiltag og arrangementer samt hvad der er er af planer for B&W Live fremadrettet.
  • Man vil få mulighed for at komme til generalforsamling og deltage med forslag, ideer og dialog med bestyrelsen
  • Der arbejdes på specielle arrangementer som skal ligge fast en gang om året og her er det planen at man som støttemedlem skal have visse fordele så som mulighed for at købe billet før ikke medlemmer. En øl eller vand i baren med i prisen.

  Vi håber at rigtig mange vil støtte op om B&W Live og købe et støttemedlemskab.


  Foto: Erik Graversen

  Lokation

  Jernbanegade 50, 4690 Haslev

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

  Events du har kigget på
  Andre events fra arrangøren
  Anbefalede events