Straightness Training clinic v/ instruktør Kim Steutel - 4030 Tune

21 apr 2018 kl. 09:00 - 15:00

Ridecenter, Snoldelevvej 22, 4030 TuneFordyb dig i et 2 dages Straightness Training (ST) kursus og bliv klogere på dig og din hest. Alle heste og ryttere er velkomne, så står du overfor en udfordring med din hest, kan Straightness Training hjælpe dig videre.

Uanset om du lige er startet på din ST rejse, er erfaren/uerfaren rytter eller ønsker hjælp til én eller flere øvelser, vil dette kursus hjælpe dig videre.

Vi har 6 deltagere med hest over 2 dage og op til 25 tilskuere, hvor vi vil dykke ned og udforske de 5 søjler (groundwork, longing, work in hand, ridning, liberty) i Straightness Training. Kurset vil indeholde teori sessioner og enkelte bodyawareness øvelser for ryttere og tilskuere.

Hollandske Kim Steutel er uddannet Straightness Training Instrutør af Marijke de Jong som er grundlægger af Straightness Training. Kim har gennemført et hav af kurser i bl.a. Frankrig, Canada og Danmark.

Kim er en sympatisk underviser som har fokus på sin elev, og som formår at give de rette instrukser på en konstruktiv måde. Hun har fokus på at skabe resultater med sine ryttere, og hun har øje for at spotte hvor indsatsen skal lægges for at rytteren kommer i mål med sine udfordringer.

Kurset foregår på letforståeligt engelsk, og rytterne får 3x lektioner med hest af 30-45 min pr lektion.
Priserne er inkl. kaffe, te og kage samt frugt i løbet af kursus dagene.

Da der er rift om pladserne, så vent ikke for længe med din tilmelding.

Læs mere om Straightness Training:
http://straightnesstraining.com/

Se her på YouTube hvad Straightness Training er:
Straightness Training

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen
Solvej L Pedersen - Træn din hest til balance.

Obs. har du meldt dig til, men bliver forhindret i at deltage, så er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Refundering sker kun hvis underviseren aflyser arrangementet. Spørg efter venteliste.


Teorideltager begge dage

Salg lukket

Frokost begge dage

Salg lukket

Teorideltager Lørdag

Salg lukket

Teorideltager Søndag

Salg lukket

Frokost én dag

Salg lukket