spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Straightness Training clinic v/ instruktør Kim Steutel - 3670 Veksø

Afholdt event

Straightness Training clinic v/ instruktør Kim Steutel - 3670 Veksø

Fra Gratis

Sted

Dato

27 okt 2018 kl. 09:00 - 28 okt 2018 kl. 15:30

Beskrivelse



Fordyb dig i et 2 dages Straightness Training (ST) kursus og bliv klogere på dig og din hest. Alle heste og ryttere er velkomne, så står du overfor en udfordring med din hest, kan Straightness Training hjælpe dig videre.

Uanset om du lige er startet på din ST rejse, er erfaren/uerfaren rytter eller ønsker hjælp til én eller flere øvelser, vil dette kursus hjælpe dig videre.

Vi har 6 deltagere med hest over 2 dage og op til 25 tilskuere, hvor vi vil dykke ned og udforske de 5 søjler (groundwork, longing, work in hand, ridning, liberty) i Straightness Training. Kurset vil indeholde teori sessioner og enkelte bodyawareness øvelser for ryttere og tilskuere.

Hollandske Kim Steutel er uddannet Straightness Training Instrutør af Marijke de Jong som er grundlægger af Straightness Training. Kim har gennemført et hav af kurser i bl.a. Frankrig, Canada og Danmark.

Kim er en sympatisk underviser som har fokus på sin elev, og som formår at give de rette instrukser på en konstruktiv måde. Hun har fokus på at skabe resultater med sine ryttere, og hun har øje for at spotte hvor indsatsen skal lægges for at rytteren kommer i mål med sine udfordringer.

Kurset foregår på letforståeligt engelsk, og rytterne får 3x lektioner med hest af 30-45 min pr lektion.
Priserne er inkl. kaffe, te og kage samt frugt i løbet af kursus dagene.

Da der er rift om pladserne, så vent ikke for længe med din tilmelding.

Læs mere om Straightness Training:
http://straightnesstraining.com/

Se her på YouTube hvad Straightness Training er:
Straightness Training

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen
Solvej L Pedersen - Træn din hest til balance.

Obs. har du meldt dig til, men bliver forhindret i at deltage, så er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Refundering sker kun hvis underviseren aflyser arrangementet. Spørg efter venteliste.


Lokation

Knudsbjergvej 21, 3670 Veksø, Denmark Knudsbjergvej 21, 3670 Veksø, Denmark, Knudsbjergvej 21, 3670 Veksø

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .