Strala Yoga Retreat 2018

01 jun 2018 kl. 14:00 - 03 jun 2018 kl. 14:00

Mellem-Rummet ApS, Holmevej 3, 8305 Samsø


STRALA YOGA RETREAT 1-3 JUNI 2018

Velkommen til det første strala yoga retreat i Danmark!

Strala yoga guide Katrina Poulsen, @ayogasmile er ovenud lykkelig for at kunne åbne dørene op for en magisk weekend, hvor fokus er på at bevæge din krop på den mest naturlige måde for dig.

I strala yoga er fokuset nemlig på bevægelsen fremfor stillingen, og derfor er centrum for weekenden din vejrtrækning og at mærke efter, hvad der føles bedst for dig og din krop.

Glem alt om at stå eller være på en bestemt måde, bare vær dig, og gør, hvad der føles aller bedst i din krop og dit sind.

Giv dig selv en sommerweekend med masser af dejlige bevægelser, smil og smukke omgivelser inde og ude i det magiske Mellem-rummet på Samsø.

Med på retreatet er også fysiurgisk massør Anda Plejdrup, som både er et skønt menneske og behandler, som i løbet af retreatet tilbyder massage. Tjek hendes priser og behandling her:

http://anda-plejdrup.dk/index.html

Se mere om stedet her:

http://mellem-rummet.dk/galleri/

Hvad er strala yoga?

Strala yoga er skabt af Tara Stiles, som er tidligere balletdanser, og bevægelses systemet har bredt sig i hele verden, hvor folk fra nær og fjern guider folk i at bevæge sig på den bedst mulige måde for dem. Strala opbygger kropsbevidsthed, styrke og mobilitet, og giver dig masser af energi og glæde i krop og sind. Stilarten bygger på at bevæge kroppen på den mest naturlige måde.

Videnskaben bag hedder Natural Movement, hvor vejrtrækningen er det at mærke efter er hovedfokus i timen. Gennem timerne på retreatet arbejder du hele tiden at føle dig godt tilpas. Strala opbygger både balance, styrke, mobilitet og smidighed og lærer folk, hvordan de kan håndtere udfordringer, lige fra en eksamen til at stå på hænder. Timerne er opbygget som bølger, hvor sekvenserne følger hinanden som perler på en snor, og rundes af med en meditation.

I strala yoga anerkender man at alle kroppe er forskellige, og der er ingen regler for, hvad der er rigtigt og forkert. Strala yoga giver dig overskud i hverdagen, og hjælper dig med at leve et stressfrit liv, og giver dig optimal velvær, grin, smil, energi og en nærkontakt med dig selv.

Se evt video her:

Alle niveauer er velkomne på retreatet, du kan både være nybegynder og øvet.

Guide/underviser

Katrina Poulsen har guidet strala yoga timer siden 2015, hvor hun faldt pladask for stilarten. Som underviser er hun rummelig, smilende og altid glad for at byde nye som gamle velkommen. Siden Katrina for første gang var på en yogamåtte i 2014, har hun ikke kunnet slippe yogaen. Kort efter uddannede hun sig indenfor vinyasa og ashtanga yoga, men forelskede sig så i strala yoga, som hun siden har undervist mest i. Strala yoga kan ifølge Katrina noget helt særligt. Den giver hende nemlig mulighed for at slippe krav og tankemylder både på måtten og i livet. Derfor ønsker hun at give det samme videre til andre.

Siden Katrina begyndte at undervise, har det været hende store ønske at afholde et strala yoga retreat, og lade andre opleve den magi det skaber at bevæge sin krop præcis som det føles bedst. Strala yoga giver dig nemlig overskud i hverdagen, og hjælper dig med at leve et stress frit liv med optimal velværd, grin, smil, energi og en nærkontakt med dig selv.

Katrina, som på Facebook og Instagram hedder @ayogasmile, har over 500 timers yogauddannelse og opsøger konstant ny inspiration og viden.

Har du spørgsmål, så kontakt hende endelig på katrina-poulsen@hotmail.com

OM MELLEM-RUMMET

Mellem-rummet tilbyder nogle helt unikke rammer for et yogaretreat, hvor den enkelte deltager har mulighed for bare at være, nyde og udfordre sig selv og samtidig indgå i et fællesskab med andre yogier. Den gamle tre-længede gård er nænsomt renoveret og huser både fælles- og soverum foruden køkken, badeværelser og et lille bibliotek. På de lyse og smukt istandsatte værelser er der ro, som giver dig mulighed for fordybelse og for at lade op imellem yogaundervisningen. Den gamle lade med fritlagte bjælker, kig til himlen og lysindfald giver en unik atmosfære og en helt særlig yogaoplevelse.

På Mellem-rummet går bæredygtighed og miljø hånd i hånd med tanker om økologi, sund, nærende mad, så du både får næring for krop og sind.

MELLEM-RUMMET

Holmslund Holmevej 3, Tanderup

8305 Samsø

kontakt@mellem-rummet.dk

+45 53627752

FORELØBIGT PROGRAM

(der tages forbehold for mindre ændringer)

Fredag

Kl. 14.00-16.00: Ankomst, indkvartering, eftermiddagskaffe/programfri tid

Kl. 16.00-18:00: Velkommen, praktisk information og rolig intro strala yogatime

Kl. 18.30-20.00: Aftensmad

Kl. 20.00-21.15: Bevægende aften meditation

Lørdag

Kl. 08.00-09.00: Morgenmad

Kl. 09.00-10.15: Strala energize time, flydende flow med masser af smil og energi til resten af dagen.

Kl. 10.30-12.30: Strala Yoga workshop: Bevægelse uden grænser

Kl. 12.30-13.30: Frokost

Kl. 14.00-16.00: Strala Yoga workshop: opnå mere på en lettere måde

Kl. 16.00-18.30: Programfri tid, mulighed for massage

Kl. 18.30-19.30: Aftensmad

Kl. 20-21.30: Strala gentle yogatime

(blidt flow med fokus på skånsomme bevægelser, hvor du får opbygget kropsbevidsthed, glæde og ro i sindet. Tempoet er lidt langsommere end i energize timen, men der arbejdes stadig med at styrke kroppen, blot i et langsommere tempo) til solnedgangen (evt. på stranden)

Søndag

Kl. 08-09: Morgenmad

Kl. 9.00-10.30: Strala Strong time, en time som stadig er energisk, men med lidt flere legende balance stillinger og lidt ekstra tempo.

Kl. 11.00-11.30: Fælles afrunding, spørgsmål og ris/ros

Kl. 11.30-12.30: Programfri tid

Kl. 12.30 – 13.15: Frokost (sandwiches og grønne snacks, som kan tages med)

Kl. 13.15-14.00: Tag-med-kaffe/the, udfyld evalueringsskema og afgang.

Aktiviteterne er valgfri og du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage – men alle kan være med uanset erfaring.

Udover det fastlagte program er der rig mulighed for at nyde en stille stund på dit værelse, slappe af i de hyggelige fællesstuer eller gå på opdagelse i Samsøs smukke natur, og få massage af den dygtige massør Anda, som også er med på retreatet.

INDHOLD:

– 2 overnatninger i delt værelse. Alle værelser er med delt bad/toilet på gangen.

– Lån af sengelinned og håndklæder

– I alt ca. 10-12 timers undervisning

– Fuld forplejning: 2 økologiske måltider (morgen og frokost vegetarisk, aften fisk eller skalddyr) søndag og fredag, 3 måltider lørdag. Herudover fri frugt, snacks, kaffe og the

– Lån af yogaudstyr og måtte

- Fire Strala yoga time, både energiske og rolige

- 2 Strala Yoga Workshops

- Guidet mindfullness time fredag aften

PRISER

SAMLET PRIS

Early bird inden 1 april: 3550 kr. (SPAR 400 KR)

Normal pris: 3950 kr.

Vær opmærksom på at betalingen er todelt.

Undervisningspris/depositum til underviser:

Early bird ind til 1.april 1600 kr. (spar 400)

Normalpris 2000 fra 1. april

Inkluderet i prisen er tre dages yogaundervisning af Katrina Poulsen. Undervisningen er i strala yoga. Undervisningsprisen/depositum kan ikke refunderes.

Indbetales til Strala guide Katrina Poulsen på reg: 4314 og konto: 4530936546, eller her.

Kost og logi hos Mellem-Rummet

Basis deleværelse m/ 3 senge 1950 kr.

2 dobbeltværelser, kan benyttes som enkelt værelse

2 enkeltværelser

Der er et tillæg for kursister er ønsker enkeltværelse på 250 kr/dag og for kursister som ønsker at bo sammen parvis alene, er der et tillæg på 150 kr/dag/person. Husk at tillæg pris, så du har en pris for hhs enkelt-, dobbelt- og deleværelse.

Vær opmærksom på, at indkvartering aftales på forhånd med Katrina Poulsen, inden prisen for kost og logi betales til Mellem-rummet, da der er kun et begrænset antal af dobbelt- og enkeltværelser, som fordeles efter først til mølle. Du kan derfor ikke forventes, at du får et dobbeltværelse/enkeltværelse med mindre, du har en mail med bekræftelse fra Katrina Poulsen.

Inkluderet i prisen er overnatning fredag-søndag inklusive sengelinned og håndklæder. Alle værelser er med delt bad/toilet på gangen. Der serveres økologiske og vegetariske måltider hver dag, the/kaffe, frugt og snacks. Der er yogamåtter, tæpper, blokke, bælter og puder til rådighed i yogasalen.

Transportomkostninger og forsikringer er ikke inkluderet i prisen.

TILMELDING OG BETALING

Vær opmærksom på, at betalingen af Strala Yoga Retreat er to-delt: Undervisningsprisen betales direkte til Katrina Poulsen og kost og logi til Mellem-rummet.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til katrina-poulsen@hotmail.com med dit fulde navn, telefonnummer, adresse og emailadresse samt evt. relevant information som sygdom eller allergener og ønsker om indkvartering.

Samtidig overfører du undervisningsprisen til bankkonto 4314 4530936546 og anfører STRA18+NAVN på din indbetaling eller betaler via. linket her.

Du modtager herefter en bekræftelse på din tilmelding og betaling på mail. Først når din betaling er modtaget er din plads reserveret.

Betaling for kost og logi sker direkte til Mellem-rummet på konto 7670 4704982 senest to uger før retreatet (senest 18 maj). I kommentarfeltet skriver du NAVN+STRA18+EMAILADRESSE. Herefter bekræfter Mellem-rummet din tilmelding.

Først når begge beløb er indbetalt er din tilmelding gældende.

TRANSPORT

Der sejler færger til og fra Samsø fra både Sjælland og Jylland flere gange dagligt. Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg, og der er mulighed for en direkte bus fra København/Ballerup St. Fra Jylland sejler færgen fra Hou. Tjek den aktuelle sejlplan og book din billet i god tid.

PRAKTISK

Medbring gerne det du er glad for at have med til yoga, evt egen måtte, tøj du kan bevæge dig i, hjemmesko (Mellem-rummet har en nul-sko-indenfor politik) og klip-klappere el. lign. til at gå i fra huset og over i yogasalen. Retreatet er røg- og alkoholfrit.

Tilmeld dig eventet på Facebook og få seneste nyt om Strala Yoga retreatet og kom i kontakt med de andre retreat deltagere. Her kan I måske også arrangerer samkørsel.

Har du spørgsmål til weekendens indhold, eller deltager du på retreatet sammen med venner/familie, som du gerne vil indkvarteres sammen med, så skriv til Katrina Poulsen

VILKÅR OG BETINGELSER

Tilmelding til Strala Yoga Retreat 2018 er bindende og betaling refunderes ikke – hverken delvist eller helt. I tilfælde af at du ikke selv kan deltage kan pladsen overdrages til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads eller har solgt din plads til en anden så giv venligst besked til Katrina Poulsen

I det usandsynlige tilfælde at retreatet aflyses, får du en fuld refundering. Retreatet gennemføres ved minimum 12 tilmeldte.

Da yogaundervisning, kost og logi og transport købes separat er retreatet ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Deltagelse på Strala Yoga Retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning fra Katrina Poulsen fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. Du rådes til at tegne gældende rejse- og ulykkesforsikring.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i ovenstående.

Pris for undervisning

Salg lukket


Early bird - kun billet for undervisning

Salg lukket