Stress - nye måder at anskue stressreaktioner på

DKK 180,00

Sted

Dato

06 okt 2022 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Vi er ikke syge

I stedet for at spørge os selv, hvad det er, vi ikke kan være med til, hvis vi responderer med stress, har vi lært at sige: "Hvad er det, der er galt med mig?".

Men hvad nu hvis der ikke er noget galt med os - hvad nu hvis stress er sunde reaktioner på sygelige omgivelser, et alt for stort pres eller en ubalance imellem det, der forventes og de redskaber, eller det handlerum, vi har til rådighed? 

Hvad nu hvis vi hverken skal, eller er forpligtet til, at passe ind på bekostning af vores helbred - hvis vi selv, vores kolleger og ledere forstår, at det ikke er det enkelte menneske, men kulturen, det hele menneskeliv eller verdenssituationen, der er i ubalance, og det derfor ikke er den enkeltes ansvar selv "at blive rask"? 

Hvad nu hvis vi lærte, hvordan vi kan gribe det mere etisk og bæredygtigt an, når stressreaktioner rammer os - eller vores kolleger? 

Ekspertpanelet

Ud over den enorme økonomiske besparelse vil både livskvalitet, innovation og effektivitet øges - det er i hvert fald den påstand, vi debatterer med aftenens ekspertpanel, som opdateres løbende: 

Marlene Andersen, Supervisor, Terapeut, Arbejdspsykologisk Konsulent & Partner, Nordjysk Center for Supervision

Arrangementet er inkl. let forplejning. 

Debatten modereres af Sina Harbo, Stifter & Ejer, Perspektivet Interessenetværk 

Hvem er vi ?

Perspektivet Interessenetværk er et åbent fællesskab, der skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter spot på et aktuelt emne relateret til vores arbejdsliv sammen med et skiftende ekspertpanel.

Ubenyttede billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer - men refundering gives ikke.

Arrangør

Lokation

Nordjysk Center for Supervision Nordjysk Center for Supervision, Gugvej 158, 9210 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .