Stress og Skavanker - Skabes af dine tanker

24 okt 2019 kl. 19:00 - 21:00

Skullerodsholm Aktivitetshus, Smedestræde 2, 5792 Årslev

Stress og Skavanker - Skabes af dine tanker

Spændende foredrag med BodyTalk-behandler og forandringsfacilitator, Susan Schwartz Larsen, hvor du får nogle enkle teknikker, så du lettere kan styre udenom hverdagens udfordringer.

Susan har arbejdet som behandler de seneste 20 år, med udgangspunkt i hvordan vores tanker og overbevisninger skaber vores liv.

På aftenens foredrag vil Susan give sit bud på, hvordan dine tanker og dybe overbevisninger, som er skabt af tidligere oplevelser, er en medvirkende årsag til dine symptomer om det er stress, psykiske eller fysiske symptomer.

Det er ofte ukendte dybe hukommelser, som er lagret, som fastlåst energi, i din ubevidste og underbevidste sind.

Din krop kender historien og ved også, hvad der skal til for at skabe forandringer, så du kan finde din optimale balance og dermed gøre dig fri af symptomerne. Finde og genskabe kontakten til din indre medfødte visdom og selvhealende evne.

Du går aldrig tomhændet hjem fra vores foredrag på Skullerodsholm, og denne aften vil du få nogle enkle teknikker, som du kan bruge i din hverdag.

---

Begrænsede pladser - først til mølle princippet!

Arrangementet er gratis, men tilmelding med billet via linket til Biletto er nødvendig hvis du vil sikre dig plads.

Sted: Skullerodsholm Aktivitetscenter, Smedestræde 2, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev
Tid: Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19:00 - 21:00

---

Om Susan:
Susan har gennem de sidste 20 år har drevet Klinik Inner Peace i Svendborg, hvor hun til daglig hjælper hendes klienter med fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst.

Susans mål er

  • at bidrage til, at hendes klienter bliver mere bevidste om sig selv samt erkender og tillader alle aspekter af sig selv.
  •  at bidrage til, at hendes klienter slipper af med uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, der er grundlagt i fortiden, og dermed skabe forandringer i NUET og for fremtiden.
  •  at støtte hendes klienter i at elske sig selv og leve mere fra hjertet end fra hjernen.

Gratis UDSOLGT