STRIK & DRIK

16 jan 2020 kl. 18:00 - 22:00

Gyldendal, Pilestræde 51, indgang gennem porten, Trykkeriet, 1001 København K

STRIK & DRIK

”Find din strikkekurv og slå nogle masker op. Strik lidt på må og få. Føles det ikke godt? Er der nogen, der trænger til en smart poncho i garnrester? Det er der altid nogen, der gør.” Hella Joof i Dage med mildhed, modgang og mirakler, 2018.

Hæft dine huller, der hvor masken er løbet, og tag dine strikkepinde med, når Gyldendal afholder vinterens hyggeligste og striktastiske arrangement. Vi byder for anden gang op til en hel aften med strik og drik. Vi har samlet endnu et stærkt, strikkekyndigt panel, der vil føre dig gennem aftenen sammen med portvin, bøger og garn.

Igen er det strikkedesigner Lærke Bagger, der er på scenen. Denne gang hvor hun kan se sine fødder. Hun er igen sammen med hækleren Hella Joof, der både skriver og taler om strik, mens hun har nål og tråd i hånden.

Som noget nyt kommer sanger og forfatter Elisabeth Gjerluff Nielsen, der også er en habil strikker. Hun vil sammen med de andre tale om strik, trends og litteratur. Hvis vi er heldige, nynner hun måske sågar en lille strikkemelodi.

Du vil altså opleve intet mindre end et fænomenalt strikkearrangement med de hurtigste strikkehænder i byen. Heldigvis kommer vært Chris Pedersen til at styre trådene. Der vil være oplæsning, optrevling, opbakning, opgivning. Opskænkning (af portvin) og opfyldning.

Og en opfodring til alle jer striktusiastiske mennesker:  Medbring jeres igangværende eller nye strikkeprojekter! Der opstår magi, når mange strikkepinde mødes.

Billetter til arrangementet kan købes her.

Vi strikkes ved til en ret vrangvittig aften! 😊

PS. Al hækling og brodering er selvfølgelig ligeså velkommen som strikning

Strik & Drik UDSOLGT