Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Strik & Drik på Vespa Vinbar

Afholdt event

Strik & Drik på Vespa Vinbar

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

09 apr 2024 kl. 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Efter at have strikket i både Brønshøj og Nordvest, kommer Trådløs Kultur`s  populære Strik & Drik også til Vesterbro og vi glæder os sådan til at tage imod jer. 

Vores klubhus på Vesterbro bliver Vespa Vinbar, Vesterbros hyggeligste vinbar og nye ramme for vores strikkefællesskab. 

Jeg er som altid jeres vært denne aften, og tidsrummet er 19-22, og vi skal både igennem strikkerunden, uddele strikketips og have besøg af en særlig gæst på aftenen.

Jeg glæder mig ufattelig meget til at se jer og til at starte endnu en Strik & Drik op i København.

Mange strikkehilsner fra Martine og Trådløst Kultur 

Arrangør

"Trådløst kultur" er et mobilt, fysisk og nærværende kulturkoncept. Det er events, klubaftener og samvær omkring fælles interesser. Det er små intimkoncerter, strikkeaftener, smagninger, quizzer, poesi, keramik, bobturneringer og alt muligt andet fra dengang vi voksne, var børn der gik i Klub. Det er en intention om at fjerne fokus fra online fællesskaber og i stedet samle mennesker omkring ægte fysiske fællesskaber. Trådløst kultur kan dukke op hvor som helst, både hos private, i kulturhuse, på cafeer og andre steder, hvor lysten til at være sammen om noget er til stede. 

Lokation

Vespa Vinbar, Vesterbrogade 178, 1800 frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .