Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Strikkekursus for børn

Event aflyst

Strikkekursus for børn

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

01 mar 2022 kl. 15:45 - 29 mar 2022 kl. 17:30

Beskrivelse

Did you know that knitting can help kid's brain development? 

Knitting increases mobility and dexterity in the five motor muscles (especially in the hands) which can help to stimulate brain cell development. By strengthening these muscles, kids will also be strengthening their brains. Kids' involvement in knitting has been linked to better skills in math, reading and comprehension, problem-solving, critical thinking, and an overall desire to learn. It’s also been shown to help increase a child’s sense of personal responsibility, focus, and creativity! 

Børnemuseet is offering a 5-week knitting course that is perfect for the beginner and the experienced knitter alike. We will meet each child at their level, and help them to reach their knitting goals. 

Over these 5 weeks, your child will learn...

 • Basic knitting techniques
 • How to read basic knitting patterns
 • How to know which is the right and wrong side their project
 • How to finish off a project when they are done
 • How to choose the right kind of yard for a project
 • Have a lot of fun and make some new knitting friends! 

The finished project will depend on the child's level and personal goals, but we guarantee that they will walk away with the basic skills that can lead to a lifetime of creativity and endless knitting projects! 

Recommended ages: 7-13

Price: 600kr./500 kr. for yearly-pass holders & includes materials

Dates: Tuesdays from March 1-29

Time: 15:45-17:30


Vidste du, at strikning kan hjælpe dit barns hjerneudvikling?

At strikke øger bevægeligheden og fingerfærdigheden i de fem motoriske muskler (især i hænderne), hvilket kan være med til at stimulere udviklingen af ​​hjerneceller. Ved at styrke disse muskler, vil børn også styrke deres hjerner. Børns strikning er blevet forbundet med bedre færdigheder i matematik, læsning og forståelse, problemløsning, kritisk tænkning og et generelt ønske om at lære. Det har også vist sig at hjælpe med at øge et barns følelse af personligt ansvar, fokus og kreativitet!

Børnemuseet tilbyder et 5 ugers strikkekursus, der er perfekt for både nybegynderen og den øvede strikker. Vi vil møde hvert enkelt barn på deres niveau, og hjælpe dem med at nå deres strikkemål.

I løbet af disse 5 uger vil dit barn lære...

-Grundlæggende strikketeknikker
-At læse grundlæggende strikkeopskrifter
-At strikke ret og vrang
-At lukke pænt af når de er færdig med et projekt
-At vælge den rigtige slags garn til et projekt
-De vil også have det rigtigt sjovt og få nogle nye strikkevenner

Det færdige projekt vil afhænge af barnets niveau og personlige mål, men vi garanterer, at de vil gå derfra med de grundlæggende færdigheder, der kan føre til et helt liv med kreativitet og endeløse strikkeprojekter!

Anbefalet alder: 7-13

Pris: 600kr./500kr. For årskortholdere
inkluderer materialer

Datoer: tirsdage fra 1.-29. marts

Tid: 15:45-17:30
Arrangør

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.

Lokation

Børnemuseet Børnemuseet, Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .