Strikkekursus for børn

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
Super arrangør
Billetter DKK 500,00 - DKK 600,00
Billetter DKK 500,00 - DKK 600,00

Strikkekursus for børn

Har dit barn lyst til at lære at strikke? Eller kan det allerede strikke men vil gerne blive endnu bedre?

Over 5 tirsdage lærer vi de basale teknikker, som børnene har brug for at kunne, når det gerne vil strikke. Vi lærer forskellige opslagningsteknikker og at lukke pænt af, når arbejdet er færdigt. Vi øver os på at strikke ret og vrang og finder nogle pæne mønstre, som vi øver os på. Måske vores strikkeprøver ender som en karklud eller et armbånd? Og hvis børnene strikker på store pinde, får de måske lavet et pandebånd?

Vi lærer også lidt om de forskellige typer af garn og om forskellen på strikkepinde. Og så taler vi om farver.

Hvis børnene allerede kan strikke, så bygger vi oven på dét, de kan, så børnene lærer nye teknikker at kende. Måske børnene er i gang med en opskrift, de skal have hjælp til? Eller de vil prøve selv at designe sin nye hue?

Sammen undersøger vi de muligheder, strik giver, og børnene får selvfølgelig det med hjem, som de har strikket.

Vi har strikkepinde og garn. Børnene har godt humør og lyst til at lære!

Anbefalet alder: 7-13 år

Pris: 600kr./500 kr. for årskortholdere inkl. alle materialer

Kursusdatoer: Fra uge 8 (Datoer kommer snart)


Profile picture
Børnemuseet
Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke