Event aflyst

Strikkerundfart

DKK 195,00

Sted

Dato

22 mar 2020 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Pak dit strikketøj, hækletøj eller andet bærbart håndarbejde og stig ombord på Strikkerundfarten! 

Nyd en varm kop kaffe og et lækkert stykke kage, mens du nørkler løs og oplever skønne København fra vandsiden.

Båden er opvarmet og overdækket, så du og dit håndarbejde er i tørvejr. I er placeret omkring borde, så det er nemt at jonglere kaffe, kage og strikketøj.

Undervejs vil der blive trukket lod om en masse skønne præmier fra spændende sponsorer.

Strikkerundfarten er et særarrangement og et samarbejde mellem Stromma Danmark/Canal Tours Copenhagen og instagramprofilen @rocknrollhausfrau  

Turen afgår fra Ved Stranden og varer en time. For dem, der har lyst vil der efterfølgende være et arrangement på en café i nærhenden.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre din billet! (Der skal være minimum 40 tilmeldte før turen afholdes.)

Arrangør

Lokation

Ved Stranden, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .