Strøm Live: MEUTE

eventet sluttede

Strøm Live: MEUTE

Sted

Dato

08 aug 2018 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Det er techno - men ikke som vi kender det.Til
Strøm Festival 2018 er vi stolte over at kunne præsentere Tysklands mest innovative og virale techno-export: MEUTE.Det 12-mand høje selvudråbte Techno Marching Bands unikke kombination af hypnotisk techno og udtryksfuld hornmusik har på rekordtid katapulteret dem til at være en af europas mest efterspurgte festival-bands - og de har haft travlt. Udover at have spillet mere end 100 koncerter på tyske og udenlandske festivaler, har de også udgivet et album med covers fra både Laurent Garnier, Trentemøller, Gonçalo, Stephan Bodzin og Âme. Deres setup frigør technoen fra dens trygge rammer, og giver marching bands et tiltrængt makeover.MEUTE besøger for første gang Danmark, og vi er glade for at kunne præsentere dem i intime rammer i det 104-år gamle ikoniske teater Riddersalen på Frederiksberg.---For 12. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger byens urbane rum - fra åbne pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til offentlige veje. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.Strøm Festival 2018 foregår fra d. 8. - 11. august 2018.Mange tak til vores partnere Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden, Goethe-Institut Dänemark & Statens Kunstfond

Arrangør

Lokation

Riddersalen Riddersalen, Allegade 7-9, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .