Strunge i København - med Morten Lander Andersen

Københavns Rådhus, 1550 København
02 okt 2021 kl. 17:00 - 19:00
Super arrangør
Billetter DKK 125,00
Billetter DKK 125,00

Vi mødes med 80’erne på Rådhuspladsen, og får en tur, hvor vi krydser grænsen mellem nat og dag, og søger ind i 80’ernes hektiske og hæslige by, som den blev beskrevet af Michael Strunge og hans samtidige. 

Turen foregår i Indre Bys krogede sidegader og på Strøget, går omkring spillesteder, mødesteder og adresser hvor drømmene foldede sig ud i firserne og faldt til jorden. Huset, Nytorv, Pisserenden, Nørreport, parkerne og udsigten til Nørrebro. En ny generation af unge kunstnere søgte at nå til erkendelse af sig selv og deres forhold til livet, døden, angsten og håbet. 

Der er kantede sammenstød med nutiden, rigdommen, og neon der bliver tændt.

Undervejs læser Morten Lander op af Strunges digte og fortæller om tiden og hvad den kom til at betyde for eftertiden. Ekkoer af flere aldre som vi hører i gaderne. Vi mærker, hvor der er kanter i byen, vi mærker på ordene og afgrunde mellem drømme om det nærværende.

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke