Studenter-Sangforeningens Sommerkoncert

Studenter-Sangforeningens Sommerkoncert

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

10 jun 2023 kl. 14:30 - 16:30

Beskrivelse

Studenter-Sangforeningens Sommerkoncert 2023 er samtidig afskedskoncert for korets dirigent Jørgen Fuglebæk, der efter mere end 30 år som chef for koret har valgt at træde tilbage. 

Koret vil derfor ved denne koncert være forstærket af en række af korets tidligere medlemmer, der vil medvirke til at gøre koncerten uforglemmelig. 

Koret fremfører bl.a. ved denne lejlighed Edvard Griegs store korværk Landkjenning, med solist Brian Grønbæk. Koncerten vil derudover bestå af en lang række satser, kendte som mindre kendte, som Jørgen Fuglebæk og koret har opført gennem de seneste mere end 30 år. Der er rigeligt at tage af fra de danske, svenske, norske, finske og sågar engelske sangskatte. Det bliver både alvorligt, muntert, højstemt, stille, kraftfuldt, akademisk og populært. Kort sagt, en koncert der vil vise hele bredden af den sangtradition, som Studenter-Sangforeningen som kor har stået for i mere end 180 år, og de seneste tre årtier under ledelse af Jørgen Fuglebæk.

Efter koncerten afholdes en afskedsreception, hvor der vil være mulighed for at sige farvel til Jørgen. Publikum ved koncerten er inviteret til at deltage. 

Lokation

Gentofte Rådhus (Bernstorffsvej), Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere