Styrk Glæden

07 nov 2019 kl. 19:00 - 21:30

En Glad Krop, Østerbrogade 142,, 9400 Nørresundby

Styrk Glæden – foredraget der løfter dig og giver dig unikke redskaber med hjem både til at styrke glæden men også til at mindske stressen – privat og i dit arbejdsliv!

Sådan skaber du glæde og mindsker stressen
Jeg har selv prøvet det igen og igen. Jeg følte, at der ikke var noget godt i livet til mig. Flere depressioner og flere omgang sygemelding med stress. Jeg væltede ofte, fordi jeg ikke forstod, hvordan jeg skulle rejse mig.
Efter over 40 år, hvor jeg følte, livet var svært, vovede jeg noget nyt. Jeg begyndte at åbne mig og stå ved, hvem jeg er. Jeg fandt styrken og opdagede langsomt, hvilke virkemidler jeg egentlig brugte. Det blev til en række redskaber, hvoraf jeg gerne vil præsentere dig for nogle af dem.

Du bliver, hvad du tænker!

Forskning om mentaltræning kommer i øjenhøjde, når jeg dykker ned i, hvordan du fx:

√ Får fokus på de små hverdagsglæder, så de vokser

√ Finder ro og balance i dit liv

√ Forstår sammenhæng mellem dit familieliv og dit eget (arbejds-)liv

√ Opnår mere ’dig-tid’

√ Med mine nemme redskaber styrker du glæden og mindsker stressen!

Relevant for dig - uanset hvor du er i dit liv - privat og på job – på offentlig eller privat arbejdsmarked
Fordi alle skal lære egen styrke – Alt for mange opdager alt for sent, at de hele tiden har haft adgang til redskaberne til et glædesfyldt liv – hvis de bare havde haft roen til at se det!

Praktisk info:

Du kan parkere ved Sønderport, Nørre Sundby. Vi skal være i stueetagen til venstre - seks trin op. Der vil være pause undervejs, hvor vi serverer drikkevarer. Du kan også købe selvbiografien 'Mælkebøttebarn i Blomst' til stærk reduceret pris: 99,- kr.!

(Normalpris 249,- kr. eksl. porto)

Du får uden beregning ark med gode råd med hjem.

Vi filmer, tager billeder og laver lydspor igennem aftenens program. Når du køber billet, godkender du brug af dette på de sociale medier.

Læs evt. mere på campbell.dk, hvis du er interesseret i redskaber og motivation til livsglæde. Se også faglige anmeldelser fra over 20 forskellige brancher.

Tina M.-L. Campbell -
er en erfaren foredragsholder, underviser, uddannet coach og forfatter til en række bøger… bla bla bla…
Mere vigtig info: Jeg elsker naturen, sport, brætspil, dyrke det åndelige, sidder og glor uhæmmet lykkelig på min familie i stedet for at se på filmen, glemmer altid min kørestol, fordi jeg hele tiden føler, at i dag kan jeg gå ubegrænset rundt, bliver af min mand sendt ud i haven, når jeg er lidt for frisk om morgenen. Så går jeg derude og synger højt at glæde…
Jeg elsker folk, der gør, som de prædiker: Styrker glæden i det små fx!

PRIS KUN 199 KR. + GEBYR TIL BILLETTO VED TILMELDING TIL MIT NYHEDSBREV: Tilmeld nyhedsbrev

ELLERS ER PRISEN 239 KR. + GEBYR TIL BILLETTO

GRATIS FOR LEDSAGERE TIL FOLK MED HANDICAP MED LEDSAGERKORT

Køb billetter her eller i døren.