Styrk og stræk krop og sind med Signe Hansen

Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg
11 jun 2021 kl. 15:00
13 jun 2021 kl. 13:00

Styrk og stræk krop og sind.

Et udfordrende og forkælende Kristi Himmefart yoga retreat på den idylliske Hørhaven B&B.

Dato: 11-13 Juni, 2021

Giv dig selv et både forkælende og udfordrende yoga retreat på Hørhaven B&B, hvor naturen ublufærdigt viser sine absolut skønneste sider frem. I løbet af Kristi Himmelfartsferien er der med daglige yogasessioner, smukke omgivelser, ro og lækker økologisk mad rig mulighed for at forkæle, styrke og strække krop og sind.

Deltagere på retreatet vil blive tilbudt fire Vinyasa sessioner, to Yin sessioner samt pranayama- og meditationsworkshops ledet af yogainstruktør Signe Hansen. Der bliver således både mulighed for at få sved på panden i de dynamiske og opløftende Vinyasa timer og for at arbejde med ro, fokus og fleksibilitet i de beroligende Yin og Pranayama sessioner; du kan med andre ord regne med at få både en fysisk og mental workout. Vi byder alle niveauer velkommen, og hvad enten du er ny til yoga eller en dedikeret yogi, vil der være rig mulighed for at opleve og udforske de mange lag, der tilsammen udgør det altomfattende livssystem, vi kalder yoga.


Du bliver tilbudt:

Fire 75-90 minutters Vinyasa flow sessioner.

To 90-120 minutters Yin session.

To pranayama- (vejrtrækning) og meditationssession (en session vil finde sted før morgenmad, og det er et helt acceptabelt alternativ at sove længe)

Lækker økologisk mad (delvist baseret på produkter fra Hørhavens egen produktion) med mulighed for at vælge vegetarisk eller vegansk kost.

Overnatning i Hørhavens hyggelige lejligheder og værelser.

Natursmukke omgivelser og masser af søde dyr.

Om Signe Hansen

Retreatets yogasessioner vil blive vejledt af Signe Hansen, der sidste år vendte tilbage til Danmark efter 12 år i London og et studieophold i Indien. I London trænede og praktiserede Signe med en række ledende yogalærere fra hele verden. Inspireret af disse valgte hun at uddanne sig som yogavejleder, først fra fra Power Yoga Company i London (vinyasa og power yoga), sidenhen fra det amerikanske Insight Yoga Institute (yin og meditation) og senest fra Shiva Shakti skolen i Indien (Hatha, Pranayama og Ashtanga). De forskellige skolers traditioner og fokus reflekterer hendes tilgang til yoga, der både fokuserer på det fysiske og mentale aspekt af yoga og den altomfattende filosofi bag. Hendes undervisning er baseret på troen på, at vi gennem en helhjertet udforskning af alle yogaens aspekter kan finde den bedste og mest autentiske udgave af os selv. 

For mere information se: www.yogaeverywhere.co.uk

Program (tider foreløbige)
Fredag 11-06-2021:

15.30-17.00: Ankomst

17.30: Retreatstart med en slow-flow introduktion (75 minutter)
19.00 Velkomstmiddag og introduktion

Lørdag 12-06-2021:
8.00: Morgenmad
10.30: Dynamisk og opløftende Vinyasa Flow (75-90 minutter)
13.00: Frokost

15.30: Pranayama (vejrtrækningsøvelser) og meditationsworkshop ved Tystrup Sø

17.00 Afslappende og udstrækkende Yinsession (90 minutter)

19.00 Aftensmad

Søndag 13-06-2021:
8.00: Morgenmad
10.30: Vinyasa/yin flow (75-90 minutter)
12.30: Frokost

Afsked

Priser:

Yoga retreat med mad og overnatning

3.000 kr. pr. person i delt lejlighed

6.500 kr. i veninde værelse i delt lejlighed (2 personer)
4.000 kr. i enkeltværelse i delt lejlighed

Se billeder fra tidligere retreats her: http://www.hoerhaven.com/kursuscenter/

Om Hørhaven:
Hørhaven Bed & Breakfast, er beliggende idyllisk og uforstyrret i et fredet område ned til Tystrup sø, som med marker, græssende dyr og store skove hører blandt de smukkeste steder i Danmark. B&B’en er en del af en lille økologisk gård med fokus på biodiversitet, bæredygtighed og dyrevelfærd, og har man lyst kan man både hilse på og fordre de mange søde grise hunde, katte, får, høns, ænder m.m. 

Hørhaven drives af Chalotte Vad, der er retreatets vært, og hendes mand Steen Holck.

For mere information se: www.hoerhaven.com

Beliggenhed

Hørhaven er beliggende på Midtsjælland ca. 1 times kørsel fra København i bil. Man kan også tage toget til Sorø station, det tager ca. 45 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Vi kan tilbyde kørsel til og fra Sorø station.

Detaljer om overnatning for deltagerne. Læs mere og se billeder på http://www.hoerhaven.com/bed-breakfast/

Hvis du har skader og/eller aldrig har lavet yoga før, er du meget velkommen til at kontakte Signe Hansen, så I sammen kan vurdere, om du vil få glæde af retreatet.

Ved spørgsmål til undervisningen:
Email: signe@yogaeverywhere.co.uk
Ved spørgsmål til Hørhaven Bed & Breakfast:
Email: info@hoerhaven.com

Vi følge selvfølgelig myndighedernes COVID anbefalinger og alt efter situationen i Maj vil vi opfodre til at deltagerne får taget en test inden opholdet.

Hvis myndighedernes anbefalinger umuliggør at retreatet afholdes vil alle deltagere få refunderet deres betaling.

Hørhaven er et økologisk landbrug og Bed & Breakfast, med plads til 12-14 overnattende gæster. Hørhaven afholder jævnligt arrangementer.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke