SUME - med instruktørbesøg

eventet sluttede

SUME - med instruktørbesøg

Billetter fra DKK 60,00

Dato

05 mar 2017 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

SUME – lyden af en revolution

Oplev historien om Grønlands legendariske rockband Sume, der satte ord på 1970’ernes længsel efter frihed. Mød også folkene bag filmen, der har været et internationalt festivalhit lige siden dens premiere.

Søndag 5. marts kl. 17 på Nordatlantiske Filmdage 2017

Vi er i 1970'ernes Grønland, hvor et ungt, politisk rockband pludselig sætter ord på grønlændernes længsel efter frihed og medbestemmelse, og snart er landet i gang med sit første store opgør med kolonimagten Danmark. Og med sin egen selvforståelse.

Gennem interviews med bandets medlemmer og forskellige arkivoptagelser skildrer dokumentarfilmen den fascinerende historie om det legendariske orkesters storhedstid. Og dermed giver den også et unikt indblik i de samfundsforhold, brydninger og omvæltninger, der kendetegnede 1970’ernes Grønland. Filmen er instrueret af Inuk Silis Høegh og produceret af Emile Hertling Péronard, der begge vil være til stede og drøfte filmen efter visningen.

Arrangementet

Sume – lyden af en revolution (2014) varer 76 minutter og vises med danske undertekster og efterfølgende samtale. Arrangementet varer ca. 100 minutter og filmcaféen åbner en time før visningen.

Billetter: 60 kr.


Nordatlantiske Filmdage 2017:

1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Det samlede program offentliggøres 1. februar på www.nordatlantens.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .