Summer Dance Camp 2017

02 jul 2017 kl. 18:00 - 07 jul 2017 kl. 10:00

BGI Akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld


The camp price including practise, groups lessons, accomodation, food, drinks, activities, t-shirt and a show evening is only DKK 3395,- = EURO 450

or you can choose not to sleep and eat at the camp venue, and the price is only EURO 198,-

Please, notice that you have only been registered properly when the participation fee has been paid. It is payable by credit card.

Summer Dance Camp – er en mulighed for at du som danser, være sammen med sine dansevenner en hel uge og blive trænet af nogle af de førende danseinstruktører fra både Danmark og udlandet.

I lighed med andre sportsgrene som har sommerferieaktiviteter, eksempelvis fodboldskole, ridelejr, svømme-camp, spejderlejr o.s.v. laver vi nu på 6 år en danselejr for turneringsdansere mellem 9 år og senior fra DS, DDD og PDD.

Undervisning bliver koordineret at Peter Stokkebroe og vil tælle både Top-dansere, DS trænere og DDD danselærere samt udenlandske instruktører og blive krydret med opvisninger og mini workshops med nogle af de danske top par.

Der ligges vægt på at træningen er aldersrelateret og deltagerne vil blive inddelt efter alder i 7 grupper (se gruppebeskrivelser). Man vil modtage undervisning i min. 6 lektioner hver dag, plus diverse workshops om aftenen. Derudover vil der også være andre aktiviteter som ikke er danse relaterede.

”Campen” foregår på en Idrætsefterskole i Midtjylland, hvor der er super faciliteter til danseundervisning, vi har plads til 500 deltagere.

Der overnattes hele ugen fra søndag d. 2 juli om eftermiddagen til fredag 7 juli formiddag, ”campen” afsluttes med en opvisning og et brag af en fest torsdag aften - fredag er afrejsedag. Der vil være voksenopsyn hele tiden, ligeledes har vi tilknyttet en sygeplejeske hele tiden, som kan tage sig af de mest akutte ting.

Camp with accomdation and food

Salg lukket


Camp WITHOUT food and accomdation ONLY CAMP

Salg lukket


Forældre med overnatning og forplejning / Parents with accomdation and food

Salg lukket


Pick up service Billund AirPort and Return

Salg lukket


Pick up service Horsens Trainstation and Return

Salg lukket


Rental Of bed linen

Salg lukket


Rental Of bed linen

Salg lukket