Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sunde børns problemer - redskaber til konflikthåndtering

Afholdt event

Sunde børns problemer - redskaber til konflikthåndtering

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 okt 2018 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Alle, der omgås børn, kender det: Barnet vil ikke altid det, du beder det om, når det for eksempel skal rydde eller i seng. Måske bliver det til en konflikt mellem jer. Sker det ofte eller er konflikterne store, mærker du måske, at det kan have en ganske stor, negativ indflydelse på klimaet mellem jer. 

Lars Rasborg præsenterer metoderne spejling og jeg-støtte, som kan være hjælpsomme, når alt andet ikke virker. Derefter lægger han op til, at deltagerne kan byde ind med spørgsmål og kommentarer, og fortæller nærmere om det, der viser sig at være særlig interesse for.

Fyraftensmødet giver dig muligheder for at lære metoder at kende, som kan hjælpe dig videre, når du kører fast i hverdagens konflikter.

Det henvender sig til dig, der omgås børn, hvad enten du er forælder, bedsteforælder, pædagog, lærer eller noget helt femte. 

Lars Rasborg er pædagog og praktiserende psykolog, specialist i klinisk børnepsykologi. Han har bl.a. skrevet bøgerne Sunde børns problemer (2. udg., 2018) og Gådefulde menneske (2018). 

Arrangør

Lokation

Bøger & Kuriosa - Østerbro Bøger & Kuriosa - Østerbro, Øster Farimagsgade 73, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .