spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sundhed - hvad er det?

Event aflyst

Sundhed - hvad er det?

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

21 nov 2019 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Sund livsstil i skyggen af sociale medier og influencers
v/ Anne Greve, certificeret kostvejleder

I en tid hvor influencers og andre selvudnævnte eksperter står i kø for at få os til at hoppe med på snart den ene, snart den anden trend, vil Anne give et indblik i, hvad der er op og ned i sundhedsdebatten.

Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger vil Anne fortælle om, hvorfor disse langt hen ad vejen er at foretrække, hvis man ønsker en sundere livsstil. Sund og varieret kost sikrer, at vi får dækket behovet for næringsstoffer, og sammen med daglig motion har kosten desuden en positiv indflydelse på vores mentale sundhed.

Disse facts er forsknings baseret, modsat de mange trends, diæter og lynkure de sociale medier flyder over med.

Over halvdelen af den voksne danske befolkning kan nu kategoriseres som overvægtig eller svært overvægtig. Det kan have stor indflydelse på helbredet at være i disse kategorier.

Men hvad er årsagerne til denne udvikling og kan den vendes?

Få – måske – svaret af Anne i hendes spændende foredrag, hvor der også er tid til spørgsmål og debat og netværk.

Arrangør

Precht Event - foredrag om psyke, sundhed og trivsel

Lokation

Over gården Over gården, Mejlgade 28, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .