Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SUP & WAKEBOARD FESTIVAL

Event aflyst

SUP & WAKEBOARD FESTIVAL

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

20 aug 2022 kl. 17:00 - 21 aug 2022 kl. 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Konceptet

Er du under 16 år, og kunne du tænke dig en hel dag med fede vandsportsaktiviteter, så er SUP & WAKEBOARD FESTIVAL noget for dig. Eventen er både for dig, der skal prøve aktiviteterne for første gang, men også for dig, der er øvet, og gerne vil lære nogle nye tricks. Og tag endelig din familie med - vi skal nok sørge for at hverken mor eller far kommer til at kede sig! Fredag aften + hele lørdagen bliver en hyggelig festival, hvor der vil være en masse aktiviteter, som man kan hoppe til og fra. Vi vil samle en masse unge og deres familier fra hele landet, så vi har det sjovt på kryds og tværs, møder nye venner og udvikler vores evner på vandet. 

JUNIOR WAKE & SUP CAMP er et samarbejde mellem Dansk Vandski & Wakeboard Forbund og Dansk Surf & Rafting Forbund om at afvikle en event, der introducerer stand-up paddle og wakeboarding for unge begyndere, gør de øvede endnu bedre, og krydrer det hele med hygge og chill med familie og venner. Kom og vær med!


Aktiviteter

SUP race #SUP

Kona Sports stiller et konkurrencesetup til rådighed, og vi afholder et technical race, hvor der skal paddles rundt om bøjer opstillet på vandet. Technical race er for alle deltagere samtidig. Der vil være kvalifikations heats, og et finale heat, hvor vi kårer vinderen. Kona stiller SUP boards til rådighed, så du skal ikke medbringe dit eget. 


Wakeboard session #WAKE

Nup en helt almindelig trænings session. Prøv wakeboarding for første gang, få noget feedback på dit nyeste trick, eller kast dig ud i et move du aldrig har prøvet før. Vi får en dygtig underviser til at stå på bredden for at give cues til alle, der ønsker at wakeboarde. Der vil altid være mulighed for at forbedre sine skills uanset om man er en øvet wakeboarder eller det er første gang man prøver. Husk, at alle kan være med uanset niveau.


Løb #VOKSNE

I løbet af dagen vil der være en guidet løbetur, hvor ruten bevæger sig rundt i de smukke omgivelser omkring Amfisøen. Vi sigter efter en distance på 3-5 km, og man er velkommen til at tage en dobbelttur, hvis man har ekstra gode ben på dagen. 


Workout of the day #VOKSNE

Vi får en certificeret CrossFit Lvl 1 underviser til at afvikle en workout. Der vil være en blanding af styrke og udholdenhedstræning, hvor vi bruger kropsvægt og dumbbells af forskellig størrelse. Alle kan være med, da træningen bliver tilpasset den enkeltes niveau. Vi lover, det bliver sjovt og hårdt!


Tidsplan

Lørdag

Det er muligt at ankomme fra kl. 17.00 lørdag. Kl. 17.30 tænder vi op i grillen, og der vil være mad og drikke til alle deltagere. Nup en aftensession på wakeboard eller tag et SUP board rundt i Amfisøen. Slå telt op eller parkér autocamperen ved søen.   


Søndag

Kl. 08.00 - 08.30: MORGENLØB
Kl. 08.30 - 10.00: MORGENMAD
Kl. 10.00 - 10.15: VELKOMST & INTRODUKTION TIL DAGEN
Kl. 10.30 - 12.30: AKTIVITETER + WORKOUT
Kl. 12.30 - 13.00: FROKOST
Kl. 13.00 - 15.00: AKTIVITETER

Kl. 15.00-15.30: KAGE, KAFFE, SNACKS

Kl. 15.30 - 17.00: SUP RACE
Kl. 17: TAK FOR DENNE GANG

Lokation

Vestsjællands Wake & Surf Klub Vestsjællands Wake & Surf Klub, Amfivej 1, 4593 Eskebjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .