SUPER BOWL-BRAG I PAPIRHALLEN

01 feb 2015 kl. 19:30
02 feb 2015 kl. 04:30
Billetter DKK 90,00 - DKK 550,00
Billetter DKK 90,00 - DKK 550,00

SUPER BOWL–BRAG I PAPIRHALLEN

Der er fest, football og finale på programmet, når Doritos sammen med brødrene og NFL-eksperterne Claus og Jesper Elming er værter for Dammarks største Super Bowl-fest i Papirhallen i København.

Natten til den 2. februar, dansk tid, er der fest verden over. Det er nemlig tid til den 49. udgave af den legendariske årlige finale i amerikansk fodbold, Super Bowl.

I Papirhallen i København kan du nyde aftenen/natten i det absolut bedste selskab. Der bliver varmet godt op til selve kampen med masser af Doritos chips, amerikansk BBQ fra Rasmus Oubæks Barbie på Vesterbro, kølige drikkevarer og cheerleaders, ligesom der vil være både underholdning, sjove konkurrencer, quiz med store præmier og masser af overraskelser undervejs.

Mad og drikke kan både forudbestilles til en favorabel pris eller købes på stedet.

Danmarks førende NFL-eksperter, Claus og Jesper Elming sørger for både underholdning og optakt til kampen, som vises direkte på storskærm. Skulle man have brug for en lille lur i løbet af aftenen, er det muligt at tage sig en slapper i et særligt lounge-område, hvor man selvfølgelig bliver vækket tidsnok til at kunne overvære nattens højdepunkt - det store football-brag.

Arrangementet starter søndag d. 1 februar kl. 19.30 og fortsætter til omtrent kl. 04.30 næste morgen.

90 kr.: Entré

295 kr.: Entré, aftensmad og natmad

550 kr.: Entré med VIP plads (med bordservering), mad og fri øl og vand


Doritos står bag arrangementet i samarbejde med football-sitet Gulklud.dk

eventet sluttede

SUPER BOWL-BRAG I PAPIRHALLEN

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke