Surprise

13 jun 2019 kl. 19:30 - 15 jun 2019 kl. 20:30

Xenon, Rådhusstræde 13, 1466 København

I forbindelse med Runes fødselsdag har hans venner i al hemmelig arrangeret et brag af en surprise - men da Rune kommer hjem er festen desværre ikke den eneste overraskelse han får sig. Hans venner har netop gjort sig en ubehagelig opdagelse, der ændrer den festlige stemning til et sandt mareridt. For Runes venner er ikke de eneste, der har holdt på en hemmelighed. Det samme har Rune - hans er bare mørkere og langt mere kompliceret.

Surprise er en forestilling om ikke-udøvende pædofili; en betegnelse der henviser til  mennesker der oplever seksuelle tanker om børn, som de hverken har eller overvejer at handle på. Med lige dele alvor og humor undersøger forestillingen et altoverskyggende tabu i vores samfund - for hvor søger man hjælp med forbudte tanker, og hvad sker der, hvis man rækker ud efter den?

Surprise er skabt af Teater På Tværs, der gennem absurd realisme arbejder med samfundets smertepunkter. De debuterede i 2018 med den anmelderroste Keramiker, der behandlede det stigende forventnings- og præstationspres blandt unge.

Instruktør:
Agnes Jung
Dramatiker:
Nanna Berner
Scenograf: Nana Andrea Tiefenböck
Lysdesign:
Beáta Kublik

Medvirkende: Andreas Dissing Hyttel, Sarah Simone Jørgensen, Sofus Filuren Dreyer, Michala Krøll Rosendahl, Morten Wennevold, Anna Lund og Magnus Emil Høgsbro-Nielsen.