Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Surreel rejse sydpå

Afholdt event

Surreel rejse sydpå

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

17 maj 2024 kl. 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

DEN 17. Maj 2024 - klokken 17.00 til 21.00 i Hallinsgade 1, 2100 KBH Ø - åbnes dørene for en helt igennem unik kunstoplevelse i København, hvor et Kartoffelrækkehus omdannes til et magisk rum af syret kreativitet.

35 værker af kunstneren Mie Hørlyck Mogensen smykker huset, skuespillerinder uropfører monologer, et band optræder og mere musik flyder. 

DER er tale om et et gesamtkunstwerk - en surreel rejse sydpå, hvor begivenheder, overvejelser, drømme og følelser udtrykkes i samspil med og modspil mod hinanden. Personer optræder på forskellige bevidsthedsniveauer, og du suges sydpå til en helt anden verden.

OPLEV for en aften - en anderledes fernisering og en forførende forestilling, der udforsker en mangfoldighed af temaer, fra det funky til det filosofiske – og med en stille strøm af skygger, sorg og stagneret venten.

Kunstner Mie Hørlyck Mogensen tager os med på en surreel rejse sydpå med afsæt i Frederikke Letts privat hjem i Kartoffelrækkerne 

De 35 værker rummer i forskellige udtryk - en refleksion over universelle temaer som hjem, længsel, død, håb, venten, frygt, hjælp, sorg, soning og skønhed.

Gennem en sanselig, skabende lyst og et markant kunstnerisk udtryk, udforsker Mie Hørlyck Mogensen kompleksiteten af hukommelse og det flygtige i den menneskelige opfattelse af virkeligheden. Fra fem store stedspecifikke værker, der transformerer Frederikkes hjem fra dagligdagen til drømme fyldt med perler, citroner og smykker - og med udsigter udover Grande Canale i Venedig i stedet for Øster Farigmagsgade, til “Night Ruminations” (red. Natterumineringer) der maler nattens ubrugelige tomgangs følelser frem i dagslyset til skue og kærlig omsorg.

I et videoværk forvandler Mie husets indre til en levende strøm af perler, citroner og Venedigs sorte vand, der tager os endnu dybere ind i det vi alle famler efter, leder efter og måske møder, hvis vi omfavner et sårbart sinds savn.

Besøgende kan forvente at blive forført fra et konkret sted og ind i en anden verden af en unik blanding af luksus, længsler og surreel skønhed. Udstillingen er i sin helhed et kunstnerisk værk.

PROGRAM:

Dørene åbner kl 17-21

Publikum inviteres til at gå opdagelse i huset, hvor i alt 5 værelser er transformeret med stedsspecifikke kunstværker. Skuespillerinderne Marie Bach, Christine Albeck Børge, Ellen Hovmand og Frederikke Lett selv - vil på dagen opføre tekster skrevet til værkerne af Frederikke Lett. Mie vil desuden opføre en performance i forbindelse med værket Night Ruminations. Bandet PERSONEN bestående af Gudrun Marie Schmidt, Nikolaj Vinten og Jonas Engberg optræder med egne sange lavet til udstillingen og Tobias Kiel spiller fra gaden, mens citroner flækker overalt i huset.  

På baggrund af mange intime samtaler med Frederikke Lett har Mie Hørlyck Mogensen udviklet i alt 5 værkserier, med blæk, video, collage og lyd.

Alle serier er monteret i huset og med afsæt i de konkrete rum. Alle serier fungerer såvel selvstændigt som aftenens scenografi - og værkerne er til salg.


Arrangør

Lokation

Det gule hus i Hallinsgade , Hallinsgade 1, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .