Spring til hovedindhold

SURTLAS HOVED OG ANDRE UDFLUGTER — bogsamtale med Annette Lassen og Hanne Højgaard Viemose

SURTLAS HOVED OG ANDRE UDFLUGTER — bogsamtale med Annette Lassen og Hanne Højgaard Viemose

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

12 sep 2024 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Annette Lassen og Hanne Højgaard Viemose er bogaktuelle med 'Surtlas hoved og andre udflugter'. Oplev dem i en aftensamtale med Birgir Thor Møller om den lige så sprudlende og humoristiske som begavede og inspirerende Islands-guide.

Hanne Højgaard Viemose og Annette Lassen er stukket af fra Danmark og har begge bosat sig i Island, hvor de har fundet et folk, som ligesom dem selv finder såvel fryd og fornøjelse som nødvendighed i fra tid til anden at bryde reglerne. Sammen med deres alter egoer, Magma og Saga, tager de på ti udflugter Island rundt for at opsøge landskaber, hvor de vildeste udbryderhistorier fra sagaer, litteratur, kulturhistorie og folklore har fundet sted.

Surtlas hoved og andre udflugter er en sprælsk og humørsyg guide til Island, en fortælling om en islandsk indstilling til livet, som er helt kompromisløst frihedssøgende, og om et kantet venskab mellem to udbrydere.


Aftensamtale i NordOrd

Oplev de to forfattere i en aftensamtale med NordOrds leder, islandske Birgir Thor Møller. Arrangementet varer ca. 60 minutter (inkl. spørgsmål far salen). Bogen Surtlas hoved og andre udflugter sælges til særpris i litteratursalonens café, hvor forfatterne gerne signerer den efter arrangementet,

Dørene til salonen åbner 45 minutter før start. Der er unummerede pladser. Kom gerne i god tid.

Læs mere om de to forfattere her på nordatlantens.dk

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori