Sushikursus for begyndere
Sushikursus for begyndere
Fra DKK 625,00
Sted
Dato
Beskrivelse
Sushikursus for begyndere er et kursus til dig, der ønsker at lave velsmagende sushiruller i dit eget hjem.
Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du rulle en sushirulle. Du kan meget nemt komme til, at rulle den for stramt eller for løst.
Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg vil påstå, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker der ligger bag en sushirulle.
At lave den perfekte sushirulle kan være komplekst, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende ruller.
Hvem henvender kurset sig til?
Sushikursus for begyndere er til dig, der:
– er vild med sushi
– aldrig har lavet sushi før
– drømmer om at spise sushi flere gange om ugen uden, at springe dit budget.
Kurset er også til dig, der:
– aldrig har lavet sushi med ingredienser, som japanske sushikokke bruger.
– længes efter at lærer, at lave japansk sushi med dine favoritter af råvarer.
– drømmer om, at kunne mestre de japanske madlavningsteknikker bag forskellige slags japansk sushi.
– på professionel vis ønsker, at kunne sammensætte dit helt eget sushimåltid.
– længes efter at feje benene væk på dine venner eller familie med lækker, hjemmelavet sushi.
Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.
Hvad lærer du på kurset?
Du lærer
– hvad der adskiller autentisk japansk sushi fra dansk sushi.
– om de japanske ingredienser der bruges i japanske sushirestauranter.
– hvad du skal kigge efter, når du køber fisk og skaldyr hos din lokale fiskehandler.
– hvad du skal være opmærksom på, når du laver sushi med rå fisk.
– at klargøre forskellige slags råvarer til sushi.
– at lave velsmagende futomaki (stor rulle), inside-out og hosomaki (lille rulle).
Når du går hjem fra kurset
Så ved du
– hvad der kendetegner sushi af høj kvalitet.
– hvilke japanske ingredienser der bruges til sushi.
– hvordan ris koges efter japanske tilberedningsteknikker.
– hvad du skal kigge efter, når du køber fisk og skaldyr.
– hvordan du klargøre fisk og grøntsager på den bedste måde.
– hemmelighederne bag den perfekte futomaki, hosomaki og uramaki (inside-out).
Trin-for-trin lærer du at lave futomaki (stor rulle), hosomaki (lille rulle) og inside-out, i alt 30 sushistykker.
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle med de råvarer, som jeg har medbragt.
Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes hos den lokale fiskehandler og hos den lokale grønthandler, i Føtex eller Kvickly således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme sushi.
Om instruktøren
Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.
Om holdet
Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!
Hvad skal du medbringe?
Du medbringer din egen sushimåtte, forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så du kan tage de mange lækre sushistykker, du har lavet, med hjem.
Investering
Alt i alt får du et 2-timers sushikursus, hvor du lærer at lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt 32 sushistykker.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave selvsamme sushi derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 625 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 23. april 2017 kl. 15.00-17.00 hos Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 20. april 2017. 4 ledige pladser tilbage!
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Referencer:
Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen
Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Andre kurser som udbydes af Zoë Escher
Sushikursus for børn (10-13 år). Læs mere
Advanced sushikursus vol 1. Læs mere
Vegetar for begyndere. Læs mere
Traditionelle japanske retter for begyndere. Læs mere
Firmaarrangement/teambuilding: Sushikursus de luxe. Læs mere
Jeg tilbyder også private dining. Læs mere
Lokation
Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S
FAQ
-
Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?
Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?
De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?
Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .
-
Hvor finder jeg linket til et online event?
På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .
-
Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?
Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .
Sushikursus for begyndere
Fra DKK 625,00