Sushikursus for begyndere

04 mar 2018 kl. 15:00 - 17:00

Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1117 København V


Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller, som japanske sushikokke gør det.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker, der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du ruller en sushirulle. Du kan meget nemt komme til at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være kompliceret, men det kan forklares på en enkel måde, hvor jeg trin for trin guider dig til at lave velsmagende ruller.


Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndterer forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset lave din egen signatur-sushirulle.
I alt 32 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Obs.: Kurset henvender sig også til familier og voksne, der kommer med et barn.

Pris

625 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 4. marts 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1911 København V.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 27. februar 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer:

Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Billet

Salg lukket