spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sushikursus for begyndere

Afholdt event

Sushikursus for begyndere

Fra DKK 625,00

Sted

Dato

02 sep 2018 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller, som japanske sushikokke gør det.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker, der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du ruller en sushirulle. Du kan meget nemt komme til at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være kompliceret, men det kan forklares på en enkel måde, hvor jeg trin for trin guider dig til at lave velsmagende ruller.


Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndterer forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (inside-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset lave din egen signatur-sushirulle.
I alt 32 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Obs.: Kurset henvender sig også til familier og voksne, der kommer med et barn.


Pris

625 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 2. september 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1911 København V.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 28. august 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer:

Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Lokation

danbolig danbolig, Østerfælled Torv 10, 1. sal, 2100 København Ø

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .