Log ind / Opret

Sushikursus med dansk oksetatar

26 feb 2018 kl. 17:00 - 19:00

Nose2Tail , Flæsketorvet 13A, 1711 København V


Lær at lave delikate og velsmagende japanske sushi med dansk oksetatar. Sushi der laves ved, at bruge japanske madteknikker og danske råvarer af høj kvalitet.

Dansk oksetatar er blevet en meget populær spise. En ret der tilberedes på flere forskellige og bliver serveret på mange restauranter især i København.

Okse inderlår der bruges til tatar er af sådan en kvalitet, så det også egner sig til at blive brugt til sushi.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk sushi og hvordan dansk oksekød til tatar en råvare og hvorfor dansk oksetatar egner sig til sushi.
Du arbejder med japanske ingredienser og danske råvarer, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi med dansk oksetatar.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der køber råvarer med proteiner hos en slagter.
Du lærer, at anvende madlavningsteknikker til, at fjerne den bitre smag i en råvare såsom rå løg.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags råvarer til sushi med tatar.
Du lærer trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle) som alle indeholder oksetatar og andre velsmagende råvarer.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning, hvor du får serveret et glas vin eller en øl.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
I forbindelse med kursets afholdelse får du serveret et glas vin eller en øl.
Når kurset er afholdt har du mulighed for, at sidde og nyde dine kreationer i alt sushi stykker hos Nose2Tail.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet Sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle.

Pris

730 kr. per person.

Hvor og hvornår?

København

Mandag den 26. februar 2018 kl. 17.00-19.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 22. februar 2018.
Pris per deltager 730 kr


Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter.

Referencer:



Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Billet

DKK 730,00 + DKK 36,89 gebyr