Sushikursus med dansk oksetatar

04 apr 2018 kl. 18:00 - 20:00

ManuVision, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg


Lær at lave velsmagende japansk sushi med dansk oksetatar.

Dansk okse tatar er blevet en meget populær spise. Det er en klassisk ret som kan tilberedes på mange forskellige måder.

Okse inderlår som bruges til tatar er af sådan en kvalitet, at det også egner sig til at blive brugt til sushi.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk sushi og hvordan dansk okse inderlår også egner sig til sushi.
Du arbejder med japanske ingredienser og unikke danske råvarer, som giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes råvarer med proteiner hos en slagter.
Du lærer at bruge japanske teknikker til, at fjerne den bitre smag som findes i løg.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags råvarer til sushi med tatar.
Du lærer trin for trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle) som alle indeholder okse inderlår.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
I alt 22 stykker sushi, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet Sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende.
Holdet er ikke større end, at der er tid til at Zoë giver personlig feedback.

Pris

730 kr. per person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 4. april 2018 kl. 18.00-20.00 hos ManuVision, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.
Tilmeldingsfrist: Fredag 30. marts 2018

Pris per deltager 655 kr.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.

I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".

Nomineret til Oplevelsesprisen 2013

I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.

I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.

I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Billet

Salg lukket