Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SUSPEKT

Afholdt event

SUSPEKT

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

01 dec 2023 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Fra nationalarenaen til kongebyen: Suspekt fortsætter triumftoget i Jelling

Suspekt markerer Jelling Musikfestivals billetsalgsstart med en surprise-intimkoncert.

Den 15. september 2023 skrev Danmarks største hiphop-trio historie, da de samlede 46.283 Suspekt-supportere til landskamp på Danmarks nationalstadion, Parken. Her vandt de 4-0 og det er ambitionen at ramme det samme resultat, når trioen fra Albertslund gæster sommerens festivaler i 2024. Første stop på en stor scene efter Parken bliver på Jelling Musikfestival.

Allerede 1. december 2023 lægger trioen vejen forbi Jelling og markerer nedtællingen til festivalen med en ultraintim surprisekoncert i Byens Hus, arrangeret i samarbejde med Jelling Musikforening, Byens Café og Jelling Musikfestival.

Der er et stærkt begrænset antal billetter i salg, som kan købes fra 23. november kl. 10.00. Prisen er 275 kr. (250 kr. for Musikforeningens medlemmer). Max 2 billetter pr. køb. Dog kun 1 stk. pr. køb som medlem. medlemsbilletter kan kun købes i Byens Café.

Koncerten starter kl. 22.00. Dørene åbner kl. 20.00.

I mere end 20 år har Suspekt præget dansk musik som ingen andre. Med tabubelagte rim og tonstunge beats er den kompromisløse trio blevet allemandseje – aldrig for fine til at hylde ytringsfriheden eller den dionysiske hedonisme.

Suspekt er et beundringsværdigt gennembrud og en succes, som bogstavelig talt er gået fra undergrunden til toppen af hitlisterne. I dag står Orgi-E, Bai-D og Rune Rask som konger af dansk hiphop, men aldrig hævet over folket.

Med andre ord: Danmark er for længst blevet suspekt. Og det kan altid blive lidt vildere.

Billetterne sættes i salg af flere omgange. Sørg derfor at komme på ventelisten, så du får en mail tilsendt når der sættes flere billetter i salg. 

Lokation

Byens Cafe, Møllegade 10, 7300 Jelling

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .