Suverænt grøntsagskærligt madkursus

Valnæsvej 19, 2730 Herlev
12 jun 2021 kl. 10:00 - 16:00

Du får: Jord under neglene, rundvisning og indsigt i permakulturdyrkning.
En sanseoplevelse med duften af muld, et potpourri af grøntsager, krydderurter og fuglefløjt.
Et eksklusivt madlavningskursus for få deltagere med en ekspert ved hånden.
Masser af brugbar madviden, tips og tricks til alle processer i det grønsagskærlige måltid.
Enkelte opskrifter og boost af din egen kreativitet, så du selv kan skabe nemme måltider i hverdagen, af det du har ved hånden.
Et suverænt grønsagsmåltid, 2 glas vin, øl eller drikke uden alkohol samt urte-pimpet postevand. Vi er i starten af dyrkningssæsonen, så jeg supplerer med grøntsager fra et andet sted. Der er mulighed for at købe lidt friskhøstede grønsager med hjem.

Hvor og hvem: Ved Hjortespring ligger den smukkeste moderne gård med en stor og varieret grønsagshave, dyrket efter permakulturprincipper. Mød ejerne, Irene eller Mette, som viser rundt og fortæller om dyrkningen af grøntsager, krydderurter og frugt på friland og i drivhus. Hjortespringgård sælger deres fantastiske grøntsager i abonnementskasser til lokale.

Hvad: Vi høster og går så i køkkenet, udendørs hvis vejret tillader det. Jeg giver en lektion: ”Hvad løfter måltidet”, og her efter laver I en suveræn grønsagsfrokost med en række småretter, under min vejledning. Inden middagen er der drinks & snacks, som I selv har lavet. Og til slut nyder vi måltidet i fællesskab ved et smukt dækket bord.

Der er plads til 9-12 deltagere, afhængig af coronasituationen. I tilfælde af aflysning i forbindelse med corona-restriktioner får du pengene retur ex. gebyret. Det er muligt at købe en afbestillingsforsikring (kræver lægeerklæring) her på Billetto i forbindelse med betalingen, hvis I selv får en grund til at aflyse.

Program
10.00: Ankomst og velkomst
10.15: Rundvisning i haven, intro af stedet, vi høster
11.15: Madkursus starter
14.00 Drinks og snacks
14.15: Frokost med mange småretter
16.00: Tak for i dag

Jeg glæder mig til at se dig til en suveræn dag i marken og køkkenet.

Kærlig hilsen 
Tina Scheftelowitz   

PS. Denne type arrangement kan skræddersys til private- eller firmagrupper.

Deltagere

Jeg er iværksætter, ekspert i grøntsager og hverdagsmad, kogebogsforfatter, kogebogscoach, madkursuslærer, værtinde, foredragsholder, produkt- og konceptudvikler

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke